Superonline Kullananlar Bakabilir Mi ?

Dostum acıkcası bizim apartmanda alt yapı var butun apartman superonline fiber kullanıyoruz hepimizde memnunuz bu ay daha paketim yenilenmedi 15 ms 25mps download 5.22mps upload var benim paket normalde 24mps ve bu ay gta 5 r6 wd 2 rdr 2 witcher 3 cod ghost indirdim durum bu :)

ama tek bi sorunum var prize baglanan bi fiş var o fiş azcık kımıldasa internet gidiyor o yuzden cok dikkat ediyorum

Kullanıyorum İstanbul Kurtköy.
7 yıldır fiber kullabıyorum. Hızım 100/24 hiç bir şekil de kesilme hız düşmesi vs felan yok. Akşam eve geçince hız testi ve cmd atarım. On numara bana göre.
Sağolun :)
Dostum acıkcası bizim apartmanda alt yapı var butun apartman superonline fiber kullanıyoruz hepimizde memnunuz bu ay daha paketim yenilenmedi 15 ms 25mps download 5.22mps upload var benim paket normalde 24mps ve bu ay gta 5 r6 wd 2 rdr 2 witcher 3 cod ghost indirdim durum bu :)

Eski modem sorunluydu değişti yeni modemimde bir sorun yok, 50mpbs tarifim kablolya 50mpb alabiliyorum ping girmiyor bana.

ama tek bi sorunum var prize baglanan bi fiş var o fiş azcık kımıldasa internet gidiyor o yuzden cok dikkat ediyorum

Hız olarak sıkıntı yok
Tabi altyapınında kaliteside bu durumu etkiliyor
Modemin yakından test yaptım çok iyi sonuç aldım
Sağolun.
Mesela izmir'in bazı yerinde 12ms ping alınırken bazı yerinde 1-2 oluyor.
O da 212'li IP Yüzündenmiş.
Ayrıca mümkünse speedtest ve tracert atabilir misiniz ?

Ben kullanıyorum 35 kullanıyordum corona duyurulduğundan beri 75 e çıkardılar gayette memnunum

Geri