Neler Yeni

Süperonline "Türkcell Uçuran Fiber Kampanyası" geçiş yapmış bulunmaktayım.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Enver Eryalçın
Engelli tarife.

Engelli tarife. %25 indirim oluyor.
Ee iyimiş faydalan bari eğer veremiyorsa türknet'in altyapısı türkcell geç istiyorsan güzel 6 senedir kullanıyorum fiyatları haricinde bu güne kadar sorun yaşamadım fiber optik kablosunu ucunu koparmam haricinde 2 günde gelip yapıyorlar ama yani çok narin kablo :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber superonline VDSL telekom var. Ama taahhüt olmasa geçebilirim sadece. Sorun çıkarsa ortada kalabilirim.
Nerede oturuyorsun ?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Altyapında fiber varsa eğer fiber mi vdsl mi diye arasında kalmak saçma olur.

100mbps tarife değil çünkü 100mbps'e KADAR olduğu için net 100 alman imkansız.
Superonline kullanan bir arkadaşım var Ataşehir de yaşıyor Superonline 100 MBPS paketi var 101 Mbps falan alıyor. 92 yerine 98 falan almanın bir yolu olsa keşke yüksek hızlarda genelde %98 i geliyor yani hızın

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,297
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ee iyimiş faydalan bari eğer veremiyorsa türknet'in altyapısı türkcell geç istiyorsan güzel 6 senedir kullanıyorum fiyatları haricinde bu güne kadar sorun yaşamadım fiber optik kablosunu ucunu koparmam haricinde 2 günde gelip yapıyorlar ama yani çok narin kablo :D

Nerede oturuyorsun ?
İstanbul kağıthane hamidiyede

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Fiber superonline VDSL telekom var. Ama taahhüt olmasa geçebilirim sadece. Sorun çıkarsa ortada kalabilirim.
Süperonline fiber kullanan herkes taahhütlü kullanıyor.Fiberde altyapı yetersizliği gibi bir şey olmadığı için kolay kolay sorun yaşamazsın,emin ol şuan kullandığın internete göre çok daha az,sorun yaşama ihtimalin.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Enver Eryalçın
tahaddütlü İnternetten uzak durun
bence hakeder ama direk 35mps liği öneririm kullanıyorum ve baya iyi hız veriyor
Süperonline da sorun yaşamadım bu zamana kadar altyapım buna elverişli binamızın içine kadar hatta modemin yanındaki sonlandırıcıma kadar optik kablo geliyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Süperonline fiber kullanan herkes taahhütlü kullanıyor.Fiberde altyapı yetersizliği gibi bir şey olmadığı için kolay kolay sorun yaşamazsın,emin ol şuan kullandığın internete göre çok daha az,sorun yaşama ihtimalin.
haklısın bu arada altyapı olarak sorun yok
ama ara sıra kesiliyor nedense modem aç kapada düzeliyor

Süperonline da sorun yaşamadım bu zamana kadar altyapım buna elverişli binamızın içine kadar hatta modemin yanındaki sonlandırıcıma kadar optik kablo geliyor.
ben 1 kez k*zıklanma ve ara sıra internet kesintileri dışında superonlineda sorun yaşamadım
Ve 3.yılım gerisini sen düşün

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Superonline kullanan bir arkadaşım var Ataşehir de yaşıyor Superonline 100 MBPS paketi var 101 Mbps falan alıyor. 92 yerine 98 falan almanın bir yolu olsa keşke yüksek hızlarda genelde %98 i geliyor yani hızın
100mbps tarifelerde 101 felan alması normal :D
Yüksek hızlarda değil aslında fiber hariç tüm internetlerde öyle 100mbps altyapım destekliyor 24mbps sonuna kadar almam lazım ve alıyorum fakat speed testte 23 çıkıyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
100mbps tarifelerde 101 felan alması normal :D
Yüksek hızlarda değil aslında fiber hariç tüm internetlerde öyle 100mbps altyapım destekliyor 24mbps sonuna kadar almam lazım ve alıyorum fakat speed testte 23 çıkıyor.
Benimki fiber mi? Nasıl anlarım. Sanırım VDSL ama emin değilim

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
100mbps fiber altyapım var 1 aydır internet yok :cry: Modem bağlayıp yüzüme bakmadılar

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Enver Eryalçın
Ufak bir azalma oluyor binada bulunan ankastre kutusundaki optik çıkış kalitesinden altyapıdan verdikleri modemden farkeder herşeyden 100mbps alacağın yerde 80 mbpsleri görüyorsan bir sıkıntı çünkü fiber optik yani yalın kablo değil.

İstanbul kağıthane hamidiyede
Valla baktığımda Fiber internet var diyor büyük ihtimal ile 100/5 alırsın benim pakete geçiş yaparsan kesintisiz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,297
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ufak bir azalma oluyor binada bulunan ankastre kutusundaki optik çıkış kalitesinden altyapıdan verdikleri modemden farkeder herşeyden 100mbps alacağın yerde 80 mbpsleri görüyorsan bir sıkıntı çünkü fiber optik yani yalın kablo değil.

Valla baktığımda Fiber internet var diyor büyük ihtimal ile 100/5 alırsın benim pakete geçiş yaparsan kesintisiz.
Millenicom üzerinden sorgulamıştım 100 yazıyordu zaten de taahhüt bana göre değil maalesef.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,936
İsim
Enver Eryalçın
Millenicom üzerinden sorgulamıştım 100 yazıyordu zaten de taahhüt bana göre değil maalesef.
Taahhüt insanları korkutuyor keşke süperonline taahhüt kaldırsa ve istediğim paket seçebilsem. Bence hala yüksek paralar ödüyoruz türktelekom, süperonline, türknet, millenicom gibi ISS lere bence bu fiyatların 50TL lere düşmesi ve minimum paket 100Mbps den başlamalı çünkü cidden hergün evde geçiren birisi olarak 25Mbps zayıf kalabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,986
Üyeler
163,420
Son üye
öhkom
Top Bottom