Yardım Süperonline vdsl de yer yok sorunu

Reaksiyon skoru
35
Merhabalar kullandığım internet sağlayıcısı türkcell süperonline ve 16mbps hız vermekteler ve adsl olaraktan kullanmaktayım artık bu hız beni bunalttı oyun yükleyeyim diyorum saatlerimi alıyor bundan dolayı internet hızımı yükseltmek için süperonline müşteri temsilcisini aradım ve bana size verebileceğimiz maksimum internet hızı 16mbps dediler bunun sebebi adsl den dolayı olarak düşünüyorum vdsl e geçiş yapsam daha yüksek bir hız alamaz mıyım dediğimde bana şu şekilde yanıt verildi bulunduğunuz adres de vdsl de yer yok denildi böyle bir şey var mı gerçekten altyapılarda daha hızlı internet alabilmek için en önce internet başvurusunda bulunanlar mı vdsl kullanabiliyorlar bu durumda ne yapmam gerekmekte farklı bir internet sağlayıcısına geçsem vdsl kullanabilir miyim iyi akşamlar iyi forumlar dilerim.

Merhabalar kullandığım internet sağlayıcısı türkcell süperonline ve 16mbps hız vermekteler ve adsl olaraktan kullanmaktayım artık bu hız beni bunalttı oyun yükleyeyim diyorum saatlerimi alıyor bundan dolayı internet hızımı yükseltmek için süperonline müşteri temsilcisini aradım ve bana size verebileceğimiz maksimum internet hızı 16mbps dediler bunun sebebi adsl den dolayı olarak düşünüyorum vdsl e geçiş yapsam daha yüksek bir hız alamaz mıyım dediğimde bana şu şekilde yanıt verildi bulunduğunuz adres de vdsl de yer yok denildi böyle bir şey var mı gerçekten altyapılarda daha hızlı internet alabilmek için en önce internet başvurusunda bulunanlar mı vdsl kullanabiliyorlar bu durumda ne yapmam gerekmekte farklı bir internet sağlayıcısına geçsem vdsl kullanabilir miyim iyi akşamlar iyi forumlar dilerim.
Sorgulatır mısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın TTnet'e aitse eğer hayır başka sağlayıcıya geçemezsin aynı port sorunu ortaya çıkar eğer port tsorunu ise tabii

Sorgulatır mısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın TTnet'e aitse eğer hayır başka sağlayıcıya geçemezsin aynı port sorunu ortaya çıkar eğer port tsorunu ise tabii
sorgulattığımda bu şekilde bir sorun aldım
sorun.PNG

Altyapın vdsl destekliyorsa hattını vdsl'e taşıyabilirsin.
Bunun için başka bir kampanyaya geçmen yeterli diye biliyorum.

Altyapın vdsl destekliyorsa hattını vdsl'e taşıyabilirsin.
Bunun için başka bir kampanyaya geçmen yeterli diye biliyorum.
vdsl de yer yok dediler geçebileceğimi sanmıyorum

Eğer ev telefonu varsa veya superonline'ın online işlemlerinde senin telefon numaran yazıyorsa onunla sorgulama yap.
Mesela izmirde oturuyorsan 232... gibi.
maalesef ev telefonu kullanmıyoruz

Adam süperonline kullanıyor ve geçen tüm yeri kurcaladım yok öyle bir şey turkcell de sanırım.
İşte bu da tt'nin farkı olsun.
TT telefon numarasını söylüyor. Alo paket almak istediğinde de direkt olarak bu numarayı kullanıma açıyor.
Bana da mis gibi numara vermişler valla.

İst küçükçekemcede öle yer yok diyor saka gibi

İşte bu da tt'nin farkı olsun.
TT telefon numarasını söylüyor. Alo paket almak istediğinde de direkt olarak bu numarayı kullanıma açıyor.
Bana da mis gibi numara vermişler valla.
Bu dediğin hat numarasının terimini uygun olarak söylersen süperonlineya sorarım.

Geri