Neler Yeni

Supplament Yardım Edermisiniz

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı

Keyfen

80+ Bronze
dostum proteinocean ın ürünleri için kötü diyorlar genelde, ne kadar süredir yapıyorsun kilon ne hedefin ne bahsedersen yardımcı olalım

quarex34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ömür Kiper
merhaba dostum öncelikle yaklasık 3 senedir suplement vs kullanmaktayım bigjoy proteinocean vs kullandım benim vücudumda en verim aldıgım suplement markası olarak hardline oldugunu düsünüyorum tabikide bu kisisel bir tercih ben daha verim aldım hardline tarafında umarım işine yarar

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boy 1.80
Yaş 18
Hedefim Kas kazanmak
Hardline veya başka markaların ürünlerinin fiyatlarıda çok artmış durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum proteinocean ın ürünleri için kötü diyorlar genelde, ne kadar süredir yapıyorsun kilon ne hedefin ne bahsedersen yardımcı olalım
Boy 180
Kilo 80
1 senedir yapıyorum fakat ilk 7 ay tam verimli yapamadım okul iş felan son 5 aydır düzenli olarak yapıyorum

Son düzenleme:

Keyfen

80+ Bronze
Boy 1.80
Yaş 18
Hedefim Kas kazanmak
Hardline veya başka markaların ürünlerinin fiyatlarıda çok artmış durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boy 180
Kilo 80
1 senedir yapıyorum fakat ilk 7 ay tam verimli yapamadım okul iş felan son 5 aydır düzenli olarak yapıyorum
alıcaksan karnitin - cla kullanmanı tavsiye edebilirim, yok ben bulk giderim diyosan creatine al yeterli, veya yeterli et alamıyorum protein açığım var dersen protein tozuna almalısıın, ssn in ürünlerini kullanıyorum onu tavsiye edebilirim sana

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
yeterli et alamıyorum
bu durumdaki birinin protein tozu alması saçmalık
tabi ki whey daha avantajlı olabilir ama bütçe kısıtlıysa supplementler yerine tavuk yumurta vb gibi gündelik besinler tüketilmeli

Protein tozuna ve creatine ihtiyacım var tek tek almaktansa böyle almak dahamı mantıklı olur
protein ocean kaliteli bi marka değil
bütçe çok bolsa hiq öneririm,kullanan dostlarım var kaliteli olduğunu söylüyorlar,kendim tecrübe etmedim henüz
orta bütçede bigjoy hardline değerlendirilebilir, orta bütçe dediğime bakma fiyatları tam bilmiyorum ama hiqdan uygundur %90
bütçe kısıtlıysa da protein oceandan fazla alışveriş yapma creatin al kalan bütçeyi beslenmene harca

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
bu durumdaki birinin protein tozu alması saçmalık
tabi ki whey daha avantajlı olabilir ama bütçe kısıtlıysa supplementler yerine tavuk yumurta vb gibi gündelik besinler tüketilmeli

protein ocean kaliteli bi marka değil
bütçe çok bolsa hiq öneririm,kullanan dostlarım var kaliteli olduğunu söylüyorlar,kendim tecrübe etmedim henüz
orta bütçede bigjoy hardline değerlendirilebilir, orta bütçe dediğime bakma fiyatları tam bilmiyorum ama hiqdan uygundur %90
bütçe kısıtlıysa da protein oceandan fazla alışveriş yapma creatin al kalan bütçeyi beslenmene harca
aynen bu da mantıklı aslında

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı

egebaranakk0

80+ Silver

Protein tozuna ve creatine ihtiyacım var tek tek almaktansa böyle almak dahamı mantıklı olur
Hocam bu markalarin karaciğerde değer yükselttiğini söylemişti bi arkadaşim bilmiyorum ne kadar doğru ama bu paraya protein tozu + bcaa alamazsin benim önerim hiq markasi bu protein tozu vs konusunda tr de bir numara ünlü bady builderlarin sponsorlari kendileri bence Hiq al

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Hocam bu markalarin karaciğerde değer yükselttiğini söylemişti bi arkadaşim bilmiyorum ne kadar doğru ama bu paraya protein tozu + bcaa alamazsin benim önerim hiq markasi bu protein tozu vs konusunda tr de bir numara ünlü bady builderlarin sponsorlari kendileri bence Hiq al
Zaten Hiq aklımda bro almayı düşünüyorum onu ama bu markanın ürünlerini neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum ne kadar kötü olabilirki

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Zaten Hiq aklımda bro almayı düşünüyorum onu ama bu markanın ürünlerini neden bu kadar kötülüyorlar anlamıyorum ne kadar kötü olabilirki
Olabilecek en kötüsünü düşün para sıkıntın yoksa direk HİQ al geç

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kanka şimdi senin hedefine bağlı bir durum.
Diyorsan benim kilo almam lazım karbonhidratım yetişmiyor gideceksin Gainer ve protein tozu alacaksın veya sadece gainer alcaksın.
Diyorsan ben kilo yakıcam kalori açığı yapacaksın, 3 4 ay spor yaptıktan sonra BCAA, Glutamin, Arjinin veya Protein tozu alacaksın. Önerim protein tozu ve Arjinin olur bunların arasında.
Diyorsan ben kas kütlesi koymak istiyorum yağ oranım yerinde Protein tozu, Arjinin veya BCAA alabilirsin. Önerim yine protein tozu ve arjinin olur.
Marka olarak da çok uzun zamandır kullandığım Bigjoy'u öneririm. Şuan %11 indirim var zaten çoğu üründe ayrıyeten havale eft ile %5 daha indirim oluyor. Creatin'e gelecek olursak eğer zayıfsan hemen alma. Şöyle bi 8 9 ay geçsin öyle al çünkü kütlen yok ve kasların daha az su tutar yeterli kas kütlen olmadığı için. Diyorsan kas kütlem ideal Creatine'i her şekilde alabilirsin. Önerim F/P marka olan Bigjoy olacaktır. Gainer olarak ben bigjoyun sitesinden mysupplement aldım içinde 2 gr creatine var her servisinde. Protein tozu olarak Beef&Whey veya Bigjoy'un kendi Whey'ini alabilirsin.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Proteinocean f/p ürün markası içeriği ve ücreti bakımından. Üst düzey ürün bekleyenler verdiği parayı bilmiyorlar sanırım. Hardline gibi kaliteli bir marka değil ama 500Gr creatine 1000 TL de değil. Kilo almak için gainer bana aşırı derecede mantıksız geliyor. Yemek yemenin kolayına kaçılmaz, gerekirse ilk öğünü sabah 5 de ye ama pirinç ye. Paketi almak güzel fakat uzun vadeli ürün olduğu söylenemez servis sayıları az. Şahsi görüşüm için düşünür isen en iyi supplament creatine. Takım halinde istiyor isen şampiyonlar Creatine/BCAA/glutamine'dir. Arjinjn,citruline malat gibi ürünler definasyon döneminde belki alınabilir. Bahsettiğin paket alınamaz değil en azından denemiş olursun ve supplamentlerin vücut üzerindeki etkisinj görmüş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,435
Üyeler
167,656
Son üye
kaan066
Top Bottom