Neler Yeni

Supplement önerisi yapar mısınız?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
hocam onu sağlayıp sağlayamadığımı nerden ölçebilirim?
Öncelikle basit öğünlerden gidelim, protein kaynağın en hızlı ulaşabileceğin yumurta ve tavuk göğüsü diyelim. Göğüsü haşlama yapacaksın. Yumurtada aynı öyle yaptığını düşünelim fat secret diye program var oradan gramına göre ortalama ne kadar protein aldığıı görürsün. Prinç pilavı olarak basmati iyidir ama ben kilo almak isteyen arkadaşlara genelde tam buğday makarna öneriyorum ve yulaf

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Normalde kilon x 1.5-2 gr protein alman lazım. Aktif yapıyorum spor yani boşuna söylemiyorum. Parana yazık günah. Önceliğin bence spor salonu olsun.

Suplemente vereceğin para ile 1-2 ay salona gidip evde düzgün beslensen inan daha iyi gelişim sağlarsın
hocam normalde salon istiyorumda burdakiler ana baba günü gibi oluyor geçen sene gittim 6 aylık bi makinede 3 kişi sıra bekliyor ve sabah 10 da açılıyor 7/24 bulsam vallaha sabah giderim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Öncelikle basit öğünlerden gidelim, protein kaynağın en hızlı ulaşabileceğin yumurta ve tavuk göğüsü diyelim. Göğüsü haşlama yapacaksın. Yumurtada aynı öyle yaptığını düşünelim fat secret diye program var oradan gramına göre ortalama ne kadar protein aldığıı görürsün. Prinç pilavı olarak basmati iyidir ama ben kilo almak isteyen arkadaşlara genelde tam buğday makarna öneriyorum ve yulaf
makarna sarmazda basmati sürekli tüketiyorum hocam

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
makarna sarmazda basmati sürekli tüketiyorum hocam
Kanka sen çoğu besini tüketmiyorum, sevmiyorum dersen olmaz ama. Yumurtaya hayır dedin şimdi de makarnaya hayır diyorsun. Ucuz yollu başka karbonhidrat, protein kaynağı çok kalmıyor :D Kilo alırken basmati yerine baldo da tercih edebilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Kanka sen çoğu besini tüketmiyorum, sevmiyorum dersen olmaz ama. Yumurtaya hayır dedin şimdi de makarnaya hayır diyorsun. Ucuz yollu başka karbonhidrat, protein kaynağı çok kalmıyor :D Kilo alırken basmati yerine baldo da tercih edebilirsin.
kızmayın hocam makarnayı soslar yerimde yumurtanın imkanı yok geçen omlet denedim zar zor yedim valla anca kafama silah dayamaları fln lazım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
kızmayın hocam makarnayı soslar yerimde yumurtanın imkanı yok geçen omlet denedim zar zor yedim valla anca kafama silah dayamaları fln lazım
Deve kuşu yumurtası yedik geçen 3 kişi :D

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocamlar düzenli olarak evde spor yapmaya başladım amacım kas kütlesi kazanmak ve kilo almak boy 170 kilo 62 hedef kilo 70, yağ oranım düşük baya spor salonunda ölçtük %3 çıktı %10 diyelim şimdiki haline

Arkadaş whey protein ve creatine yeterli olur dedi bana da mantıklı geldi gainer fln almak istemiyorum sabah akşam öğün yanına protein shake yapar geçerim diye düşündüm.

Protein oceanda ki setler nasıldır? bütçem ikisi için max 1k-1.2k
Hiçbir şey. Önce normal besinlerle beslenme düzeninizi oluşturmaya çalışın. Başlangıçta gainer vs. ile kendinizi kolaya alıştırırsınız. Hep onlara yönelirsiniz.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,099
İsim
Hakan
Hocamlar düzenli olarak evde spor yapmaya başladım amacım kas kütlesi kazanmak ve kilo almak boy 170 kilo 62 hedef kilo 70, yağ oranım düşük baya spor salonunda ölçtük %3 çıktı %10 diyelim şimdiki haline

Arkadaş whey protein ve creatine yeterli olur dedi bana da mantıklı geldi gainer fln almak istemiyorum sabah akşam öğün yanına protein shake yapar geçerim diye düşündüm.

Protein oceanda ki setler nasıldır? bütçem ikisi için max 1k-1.2k
Gainer alıyorsan Whey alma çünkü zaten k.hidrat basılmış protein tozu.

Kreatin hemen kullanılması gereken bir şey değil

BCAA,EAA,Glutamin boş extra olarak söyleyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
protein tozu için kaliteli markalar 2500-3000 lira alcaksan onlardan al ya da hiç alma. merdiven altı markalardan proteintozu alan net enayidir adamların içine ne koyduğu belli değil

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
protein tozu için kaliteli markalar 2500-3000 lira alcaksan onlardan al ya da hiç alma. merdiven altı markalardan proteintozu alan net enayidir adamların içine ne koyduğu belli değil
ben ne biliyim kim nerde üretiyo **

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom