Neler Yeni

Supplement ve Vitamin önerisi ( VÜCUT GELİŞTİRME )

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
Herkese Merhaba, boyum 185 Kilom 93 yapılıyım ve bel çevrem az da göbeğim bulunuyor. Önceden sürekli aralıklı spor yaptığım için artık belli bir düzen çerçevesi içerisinde ilerlemek istiyorum. Günlük protein ihtiyacımı tam olarak yemeklerden karşılayamadığım için protein tozu almak istiyorum.
Take HİQ markasının kreatine, protein tozu ve smash pre workout kombinasyonundan sipariş vermeyi düşünüyorum.
Onun dışında vitaminler konusunda çok bir bilgim yok. Marka ve toplu link atarsanız hemen sipariş vermek istiyorum.
HANGİ VİTAMİNLERİ ALMAM GEREKİYOR ?
teşekkürler

bwNN

80+ Silver
Doktorunuza danışmadan kendi kafaniza gore takviye almayin size tavsiyem.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Herkese Merhaba, boyum 185 Kilom 93 yapılıyım ve bel çevrem az da göbeğim bulunuyor. Önceden sürekli aralıklı spor yaptığım için artık belli bir düzen çerçevesi içerisinde ilerlemek istiyorum. Günlük protein ihtiyacımı tam olarak yemeklerden karşılayamadığım için protein tozu almak istiyorum.
Take HİQ markasının kreatine, protein tozu ve smash pre workout kombinasyonundan sipariş vermeyi düşünüyorum.
Onun dışında vitaminler konusunda çok bir bilgim yok. Marka ve toplu link atarsanız hemen sipariş vermek istiyorum.
HANGİ VİTAMİNLERİ ALMAM GEREKİYOR ?
teşekkürler
grizzone zınc d3 tavsite ederim.Hiq dan multivitamin alabilirsin.Birde ben bunların haricinde magnimore magnezyum plus da tavsiye edebilirim.
Bazı vitaminleri ücretsiz alabilirsin aile hekimine yazdırıp

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktorunuza danışmadan kendi kafaniza gore takviye almayin size tavsiyem.
Neden hocam ? çok mu zararlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

grizzone zınc d3 tavsite ederim.Hiq dan multivitamin alabilirsin.Birde ben bunların haricinde magnimore magnezyum plus da tavsiye edebilirim.
Bazı vitaminleri ücretsiz alabilirsin aile hekimine yazdırıp
PROTEİN OCEANDAN Omega 3, D3 Multivitamin ve ZMA söyledim.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
çok zararlı olmazda genede kan testi olup sonuçlara göre vitamin alman iyi olur hiq kullanıyorum toz falan baya iyi (bisküvilisi aşırı topaklanıyor) double çikolatalı var onu alabilirsin tadıda iyi

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
çok zararlı olmazda genede kan testi olup sonuçlara göre vitamin alman iyi olur hiq kullanıyorum toz falan baya iyi (bisküvilisi aşırı topaklanıyor) double çikolatalı var onu alabilirsin tadıda iyi
smash limonlu protein tozunu da çikolatalı söyledim creatine sade zaten onun dışında eaa söyledim kirazlı

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
smash limonlu protein tozunu da çikolatalı söyledim creatine sade zaten onun dışında eaa söyledim kirazlı
eaa boş bence yani durumun çok iyi değilse değmez

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
eaa boş bence yani durumun çok iyi değilse değmez
Yani durumdan ziyade onarım için ihtiyacımın olduğunu düşündüm çünkü üst üste 5 günde sporda olacağım için verimli olması için almak istedim.

bwNN

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

PROTEİN OCEANDAN Omega 3, D3 Multivitamin ve ZMA söyledim.
Şöyle söyleyeyim sende vitamin değerleri nasıl belirsiz belki fazladır belki azdır belki normaldir sen gidip fazla olanı daha da almaya devam edersen sıkıntı yapar kan testi yaptırıp doktorla konuşmak en mantıklısı

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
Şöyle söyleyeyim sende vitamin değerleri nasıl belirsiz belki fazladır belki azdır belki normaldir sen gidip fazla olanı daha da almaya devam edersen sıkıntı yapar kan testi yaptırıp doktorla konuşmak en mantıklısı
Bugüne kadar çevremde kan testi yaptırmadan bunları düzenli kullanan herkes bundan memnun ve çokta verim aldıklarını dile getirdiler. Bu vitamin problem dediğiniz kısım var ise danışabilirim ama kan testi vs olayına girmem gerektiğini ilk defa sizden öğrendim.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Ben Kan Testi yaptırıp eksik olan Vitaminleri yazdırmıştım. Fakat Sağlık ocağına gidip aynı şekilde vitamin yazdırabilirsiniz kuzenim de bu şekilde yazdırıp d,c,e vitaminleri çinko vs yazdırıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

bwNN

80+ Silver
Bugüne kadar çevremde kan testi yaptırmadan bunları düzenli kullanan herkes bundan memnun ve çokta verim aldıklarını dile getirdiler. Bu vitamin problem dediğiniz kısım var ise danışabilirim ama kan testi vs olayına girmem gerektiğini ilk defa sizden öğrendim.
Dostum vitamin eksikliginde nasil sorunlar cikiyorsa yuksekliginde de çıkıyor ben sadece tavsiye verdim ne yaparsan yap seni düşündüm ben vereceğin 1 2 tup kan 😅

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
Dostum vitamin eksikliginde nasil sorunlar cikiyorsa yuksekliginde de çıkıyor ben sadece tavsiye verdim ne yaparsan yap seni düşündüm ben vereceğin 1 2 tup kan 😅
Yok biliyorum gideceğim teşekkür ederim. Sadece ilk defa duydum ona şaşkınlığımı belirttim.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,258
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom