Neler Yeni

Supplementler.com whey protein hakkında

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ya ışte mesela ben 177 65 kılo falanım şuan sabah 2 yumurta fıstık ezmesı muz falan oglen marul yeşıllık baharatlı tavuk yıyebıldıgım kadar yesembe buyuk ıhtımal kımse yeterlı proteın alamaz gıbı mıde doluyo zaten de ışte kullansak zararı olurmu proteın tozu veya kullanmasam gelışmemde aman aman bı fark olmıycaksa o kadar para harcayıp toz yemem yani
Tozun faydası oluyor kaldı ki sadece protein takviyesi yok içinde birçok yararlı aminoasitler de oluyor ben faydasını gördüm şuan vücudumu buraya atmam abes olur ama istersen dm den atabilirim ben gördüm faydasını ama daha 2.5 ay filan oldu Spora başlayalı benim.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
Tozun faydası oluyor kaldı ki sadece protein takviyesi yok içinde birçok yararlı aminoasitler de oluyor ben faydasını gördüm şuan vücudumu buraya atmam abes olur ama istersen dm den atabilirim ben gördüm faydasını ama daha 2.5 ay filan oldu Spora başlayalı benim.
hocam valla baslamadan once ve basladıktan sonra 2.5 ayda ne kadar degısım oldu merak ettım atarsan bakarım dm den

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam valla baslamadan once ve basladıktan sonra 2.5 ayda ne kadar degısım oldu merak ettım atarsan bakarım dm den
Başlamadan önce çok resmim yok hatta hiç yok çünkü o zaman kötü olduğumu düşünüyordum hâlâ da yolun çok başındayım iyi değilim ama güncel durumumu atabilirim

Top Bottom