Y yardım_edin_lütfen 80+ Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 0 26 Eylül 2020 #1 uzun süredir bunla uraşıyorum birçok antivirüs programı denedim olmadı yardım ederseniz çok sevinirim
uzun süredir bunla uraşıyorum birçok antivirüs programı denedim olmadı yardım ederseniz çok sevinirim
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 26 Eylül 2020 #2 @Linux
Trieetz 80+ Bronze Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 899 Reaksiyon skoru 1,054 26 Eylül 2020 #3 Malware-Bytes ile tarama yapmanı öneririm virüslerin azraili bu yazılım. Ayrıca birde bu yazılımıda deneyin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com AdwCleaner AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde... www.technopat.net
Malware-Bytes ile tarama yapmanı öneririm virüslerin azraili bu yazılım. Ayrıca birde bu yazılımıda deneyin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com AdwCleaner AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde... www.technopat.net