Neler Yeni

Sürekli burun tıkanıklığı?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Dostum "Otrivine Menthol" burun spreyini bulmaya çalış. Piyasa da şuan üretimi sınırlı ve en etkilisidir. Burnun içini yakar (mentolden dolayı) ama inanılmaz rahatlama oluyor. Ben çünkü burun ameliyatı olduktan sonra kullandım 5 ay. Bunun mentolsüz olanı da var ama kesinlikle mentollü olanını bulmaya çalış.
Otrivine şart deil illiadin mentol tek atar 🫡

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şahin Berkay Altun
küçükken geniz eti ameliyatı oldum şuan sinüzitim var ve burnumun tek deliği açık hep böyle hasta olduğum vakit acı çekiyorum kbb ye gittim derdimi anlatıyorum al şu spreyi kullan(normal burun spreyi) 1 ay sonra gel dedi delirdim gitmedim olay belli durum belli başlarından savar gibi davranıyorlar alıştım artık

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Burnum bir süredir sürekli tıkalı. Ara sıra kendi kendine açılıyor ama bir zaman sonra eski haline dönüyor.
Bunun nedenini bilen var mı aranızda?
Ne yaparsam düzelir bu durum?
Benimde aynı denize git tuzlu suyu iyice aldıktan sonra düzelir. 3 yıldır denize gitmiyorum aynısı bende de var doktor tuzlu su diyor ama işe yaramayacağı için uğraşmıyorum geçici olarka düzeltir sadece. Denize git o bayağı yeter

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Burnum bir süredir sürekli tıkalı. Ara sıra kendi kendine açılıyor ama bir zaman sonra eski haline dönüyor.
Bunun nedenini bilen var mı aranızda?
Ne yaparsam düzelir bu durum?
Eczaneden burun sprayi al. Nezle olmussun. Veya alerji var.

Top Bottom