Sürekli internet kesilmesi

Dragonman

80+
Reaksiyon skoru
56
arkadaşlar merhaba ben direkt konuya giriyorum türk telekom kullanıcısıyım 5 6 yıldır modem degiştirmedim sorunsuz calısıyor diye lakin son 2 senedir baglantım kopuyor artık kafayı yicem ltfn bir cözüm önerin dsl ışıgı gidiyor internette kesiliyor 20 30 saniye sonra dsl yanıp sonmeye baslıyor net kırmızı oluyor sonra yeşil oluyor 10 15 dk geciyor yine kesiliyor ben tt yi 1000 kere aradım geldiler sorun yok sorun yok dediler ne altyapı kablolarına bakıyolar ne apartman içindeki kablolara aşagıya crc degerleri vs ekleyecegim bu sorunu yaşayan var mı yani gelip gelip gidiyolar çözüm falan da yok bir de karşı binada fiber altyapı var umarım bu sorun çözüldükten sonra fiber altyapı isteyecegim 4 5 blok apartman var 30 40 daire var çogundan imza alabilirim ne yapmam lazım onu da yazarsanız cok memnun olurum
SNR Margin: 13.8 dB 17.1 dB
Transmit Power: 6.7 dBm 14.5 dBm
Receive Power: -11.4 dBm 0.5 dBm

Ekler

• Screenshot_5.webp
    Screenshot_5.webp
    28.7 KB · Hit: 22
Hat zayıflama değeriniz nedir?
Sizin yapabileceğiniz; bina içi kablonuzu kontrol edin, temazsızlık, kablo ucu pas-korozyon var mı?
Kablonuzda ek varsa yenileyin ya da tek parça kaliteli kablo ile değiştirin.
Modem miadını doldurmuş olabilir; farklı bir modemle denem imkanı varsa deneyin.
Modemin adaptöründe sıkıntı olabilir, muadil adaptörle deneyin.
Mevcut hız , ulaşılabilir hızınıza yakın veya üstünde ise bir ihtimal etki yapabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,367
Üyeler
186,735
Son üye
Barbarossa34
Geri