DoomBringer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mehmet Can Engerek
- Epic Games
- Taeglyn
Bilgisayarı bu ayın başında kurdum ancak sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Bilgisayar açılırken ekran kapanıyor ve tekrardan açılmaya başlayabiliyor veya yeni açıldığında birkaç dakikaya kapanıyor. Bunun haricinde de sürekli farklı farklı kodlar ile mavi ekran hatası alıyorum. Chipset sürücülerim güncel, BIOS'u sürümüm güncel, Windows sürümüm orijinal, defalarca Windows onarma komutlarını ve Windows bellek tanımlamayı da kullandım ama çözülmüyor. Az önce de Squad oynarken GPU device removed diye bir hata aldım (aygıttan kasıt ekran kartım) ve bilgisayar bir süre donup yeniden başladı. Bir ara internete baktığımda ASUS'un anakart programı Armoury Crate'in mavi ekrana sebep olduğunu gördüm ve kaldırdım. Bir süre mavi ekran almadım ancak bilgisayar kendi kendine yeniden başlamaya devam etti. Mikrofon jakım çalışmadığı için Armoury Crate'i geri kurup oradan düzeltmeye çalışıp olmayınca tekrar kaldırdım ancak bugün oyun hata verip bilgisayarın yeniden başlamasına sebep olmadan önce yine mavi ekran aldım. Şu ana kadarki minidump dosyalarını yükledim. https://drive.google.com/drive/folders/1_anMGJgdmxSRi38Bcta5P8XXl9-D3i9i?usp=sharing