Arkadaşlar selam, daha önceden de bu hatalar sebebiyle bir konu açmıştım fakat sorunum düzelmedi o yüzden tekrardan açmak istedim. Bilgisayarım daha yeni sayılır. 2023 Kasım ayında aldım.
Sistem özellikleri :
MSI RTX 4060Ti 16GB
I5 13400F
MSI PRO H610M-E DDR4
32GB Kingston RAM.
MLD 1TB M2 ssd
Bilgisayarı Donanım Arşivinin,
bu videosundan görerek gidip aldım. Ramleri ve ssdyi yükseltme yaptım. Bilgisayar ilk geldiği zamanlarda bile çok sık olmamakla beraber bazen mavi ekranlar veriyordu. Driverlarını güncelleyip devam ettim uzun süre mavi ekran vermedi ama şu son 1 aydır sürekli mavi ekran veriyor. Sistemim Win11 idi win10 a düşürüp tüm driverlarını anakart sitesinden indirerek güncelledim. Ekran kartı driverını DDU ile silerek en güncelini yeniden yükledim fakat sorun düzelmedi. Ramlerde sorun olacağını düşünerek Windows Bellek tanılama ile test ettim herhangi bir şey çıkmadı. Garanti olması açısından memtest86 ile test ettim 3,4 saat sürdü %75 i tamamlanmıştı bilgisayarı kullanmam gerektiği için testi durdurdum ama o zamana kadarda bir problem çıkmamıştı. Bazen gözlemlediğim şey bilgisayarda masaüstünde iken CPU kullanımının %100 e çıkmasıydı. Minidump Dosyalarını sizinle paylaşıyorum.
Sistem özellikleri :
MSI RTX 4060Ti 16GB
I5 13400F
MSI PRO H610M-E DDR4
32GB Kingston RAM.
MLD 1TB M2 ssd
Bilgisayarı Donanım Arşivinin,
YeniMiniDump.rar
drive.google.com
Son düzenleme: