Neler Yeni

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Makif113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Akif
Öncelikle selamın aleyküm
Bilgisayarıma dün win11pro kurdum lisans için internette satılan bi lisans aldım dün her şey güzel gidiyordu bugün bilgisayarı açmaya çalışıyorum sürekli mavi ekran hatası alıyorum başlangıç onarıma giriyor yine mavi ekran hatası alıyorum format usb'sini takıyorum bios'tan usb üzerinden başlatıyorum yine mavi ekran yiyorum ramlari söktüm temizledim tekrar taktım yine aynı hata sorun nedendir bilen arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Joga Bonito
mavi ekranın fotosunu cekip atabilirsen daha kolay çözüm bulunur. oradaki kodlarda hatanın nedeni belli oluyor çünkü.

Sylester

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Teknik Sorunlar
depolaman yanıt vermeyi kestiği an mavi ekran yersin psu dan gelen kabloların bir tanesi arızalıysa mavi ekran yersin psu dan şüpelenmiyorsan depolaman hdd ise belki ömürünü tamamlamıştır ssd varsada ssd yi yakmış olabilir benim önerim psu ve ssd değiştirmen

Makif113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mavi ekranın fotosunu cekip atabilirsen daha kolay çözüm bulunur. oradaki kodlarda hatanın nedeni belli oluyor çünkü.
Hata kodunu atıyım direk
Mesaj otomatik birleştirildi:

depolaman yanıt vermeyi kestiği an mavi ekran yersin psu dan gelen kabloların bir tanesi arızalıysa mavi ekran yersin psu dan şüpelenmiyorsan depolaman hdd ise belki ömürünü tamamlamıştır ssd varsada ssd yi yakmış olabilir benim önerim psu ve ssd değiştirmen
İşletim sistemim ssd'deydi ama bilmiyorum bakcam biraz daha kurcalıyım 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,466
Üyeler
159,012
Son üye