Niye kuramadınız hata mı verdi?2. adımda kaldım uninstallerı çalıştırdım oldu ama sonrasında internet yokken driverı kuramadım internet kablosunu taktım gene kuramadım ne yapmalıyım
evet hata kodu değil sadece bağlantı olmadığı için kurulmadıNiye kuramadınız hata mı verdi?
641 mb olan dosyayı indirdiniz mi?evet hata kodu değil sadece bağlantı olmadığı için kurulmadı
23.12.1 sürücüsünü indirdin di mi?evet hata kodu değil sadece bağlantı olmadığı için kurulmadı
tekrar en baştan yapıyorum 10dkya cevap vericem23.12.1 sürücüsünü indirdin di mi?
kuramama sebebim güvenli moddan çıkmam gerikiyormuş çıktım internet kapalıyken kurdum23.12.1 sürücüsünü indirdin di mi?
Zaten AMD kaldırma işlemini yaptıktan sonra Güvenli Moddan çıkıyor. Sen kaldırma işlemi sonunda tamamla demedin mi?tekrar en baştan yapıyorum 10dkya cevap vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:
kuramama sebebim güvenli moddan çıkmam gerikiyormuş çıktım internet kapalıyken kurdum
hiçbir şey değişmedi çok sık kullanamadım ama 15 günde 60 kere filan yemişimdirZaten AMD kaldırma işlemini yaptıktan sonra Güvenli Moddan çıkıyor. Sen kaldırma işlemi sonunda tamamla demedin mi?
Yeni Minidump dosyalarını da yolla hocam. Gece bakacağım.hiçbir şey değişmedi çok sık kullanamadım ama 15 günde 60 kere filan yemişimdir
BattleEye Anti hile programını kaldırmamışsın. Oynadığın oyunun dosya sistemine girip sil oradan bunu.011824-7968-01.zip
drive.google.com011824-9609-01.zip
drive.google.com012024-7953-01.zip
drive.google.com012024-8062-01.zip
drive.google.com012024-8765-01.zip
drive.google.com