Suriye Devlet Başkasın esadın açıklamaları...

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
image.png

image.png

Kaynak: https://www.instagram.com/kemalistyorum/

Şov yapılıyor. Ülke içinde neler döndüğünü ne sebeple zam yapıldığını halkın ne durumda olduğunu ve halkın hükümete bakış açısını bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey var ki 20 dolar civarı asgari ücret alıyor oranın halkı. Daha önce sığınmacıları göndermemizi isteyen de kendisiydi. Rusya kanatları altında diktatörist bir yönetim olduğunu da biliyoruz orada bu yapılan zam çerez miktar olarak yansıyordur muhtemelen cebine. Sonuç olarak bu sığınmacılar öyle ya da böyle gidecek.

Şov yapılıyor. Ülke içinde neler döndüğünü ne sebeple zam yapıldığını halkın ne durumda olduğunu ve halkın hükümete bakış açısını bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey var ki 20 dolar civarı asgari ücret alıyor oranın halkı. Daha önce sığınmacıları göndermemizi isteyen de kendisiydi. Rusya kanatları altında diktatörist bir yönetim olduğunu da biliyoruz orada bu yapılan zam çerez miktar olarak yansıyordur muhtemelen cebine. Sonuç olarak bu sığınmacılar öyle ya da böyle gidecek.
Bu elemanı zaten koruyan İran ile Rusya şuan Turkiyede ki suriyelilere ihtiyacı var zaten çalışacak adam bulamıyor muhtemelen bizimde bu durumda onlara yardımcı olup suriyelileri göndermemiz lazım

Uzun adam sal şunları artık turşularını kuracak biraz daha tutarsa. Adamların durumu bize göre iyi zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,317
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri