Sami Järvi
80+ Silver
Ekran resimlerini attım. Sokak savaşı çıkarırız diyor.Max imre
dalga geçiyorlar resmen bak sana söyleyeyim bunlar ileride toprak isteyecek iç savaş çıkabilir mutlaka gitmeli bu sığınmacılar
amerika zaten dünden istekli desteğini de verir mutlaka gitmeli bunlar hayvan gibi ürüyorlar bir de
istiyorsan ayrı bir konu olarak aç insanlar da görsünEkran resimlerini attım. Sokak savaşı çıkarırız diyor.
Ya da kalsın bu konuda şimdi burada da linç yerim .istiyorsan ayrı bir konu olarak aç insanlar da görsün
yok bir de linçliyorlar mı seniYa da kalsın bu konuda şimdi burada da linç yerim
Var oğlu var yani. Dedim ya yorumda linç yedim diye .yok bir de linçliyorlar mı seni
abi ben ene suri esed bum bum türkiya nargile hüp cennet biz qardaşıqAnkarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.
www.instagram.com
Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu durumlara düşecek.
Provokatör bile ilan edildim şaka gibi .yok bir de linçliyorlar mı seni
bunun altında ayrı bir mevzu var bunlar bilerek mi yapılıyor bilmiyorum ama gerçekten ileride bir şeyler olabilirProvokatör bile ilan edildim şaka gibi .
Bu arada artık vasıfsız işlerde düşük maaşlara çalışmıyorlar Suriyeliler. Yavaş yavaş bu konuda örgütleşiyorlar.
Göz yumma yok, sabıkası olanların hepsi ya direkt sınır dışı ediliyor ya da önce hapse atılıp, cezasını çektiklerinden sonra sınır dışı ediliyor.Ankarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.
www.instagram.com
Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu durumlara düşecek.