stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,582
Bıçaklanan çocuk ölmüş, Allah rahmet eylesin
Kanını yerde bırakanın kanı kurusunBıçaklanan gençlerden biri olan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hastanede hayatını kaybetmiş arkadaşlar. Allah rahmet eylesin. Ama onun kanını yerde bırakmazlar emin olun.
Korkma yiğidim, hazırlanben artık korkuyorum
neye hazırlanıyım?Korkma yiğidim, hazırlan
Yav biz onlarla kardeşiz kardeş şu afganistandan da 1milyon tane erkek alırsak ülke müq olacakAnkarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.
www.instagram.com
Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu durumlara düşecek.
Artık Din kardeşlerimiz dalgasını da geçemem.Ankarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.
www.instagram.com
Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu durumlara düşecek.
Üniversite sınavınaneye hazırlanıyım?
Beni de Suriyeliler linçledi Youtube'da. Bir yorumdan dolayı sonra da bana dediler sende çalış iş bulamadım ki çalışayım geri çeviriyorlar Suriyelilerin ucuz işgücü olduğunu kimse kestiremiyor sanırım.Artık Din kardeşlerimiz dalgasını da geçemem.
Dün gece bıçaklanan kardeşimiz ölmüş.
Benim ülkemde benim kardeşimi bıçaklayacak adamlarla doldu yakında suriye 2 oluruz yeniden söylüyorum böyle çetecilik yapan milleti bıçaklayan devletimize bize laf söyleyen tüm insanlar gitsin artık. sinirden artık haddimi aşmışımdır ama bir kişi bile gelip hümanizm yapmasın artık hümanizm yapılacak şeyleri kalmadı .
Yeter artık yeter ülkeyi suriyelilerin çocuk parkına çevirdi .RTE bundan sonra zaten oy moy yok herkese basarım ama RTE artık bencen oy alamaz.
Yeter artık ülkeyi suriyelileştirdi sırf oy toplamak için bu mesaj ile içimdeki tüm öfkeyi kusuyorum 2. veya 3. defa diyorum evet dediğim tüm lafların arkasındayım ban yemeye de razıyım.
ne diyorlar kalcak mıyız diyorlarBende bir sürü Suriyeliyle tartıştım Youtobe'da. Gitmeliler diyorum
Aynen gitmeyiz diyorlar. Kendileri hakkında söylenenlerde hep ''yalanmış'' onlara göre. Hatta bir tanesi bana sokak savaşı çıkarırız demişti.ne diyorlar kalcak mıyız diyorlar