Suriyeliler 2 genci bıçakladı !!!!

Bıçaklanan gençlerden biri olan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın hastanede hayatını kaybetmiş arkadaşlar. Allah rahmet eylesin. Ama onun kanını yerde bırakmazlar emin olun.
Kanını yerde bırakanın kanı kurusun

Valla bazen benimde aynılarını bu af**n ve s*rilere yapasım geliyor, babam polis iş çıkartmak istemiyorum

Allah'ın mağara adamları hiç bilgileri yok üniversite desen hakgetire hepsi yobaz mızrakla avlanıyorlar.

Ankarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu durumlara düşecek.
Yav biz onlarla kardeşiz kardeş şu afganistandan da 1milyon tane erkek alırsak ülke müq olacak

Ankarada suriyeliler ile türkler arasında kavga çıkmış bir gencin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Daha ne kadar bu olaylara göz yumacaklar. Halen mülteci almaya devam ediyorlar. Eğer biz karşı çıkmaz isek daha nicelerimiz bu durumlara düşecek.
Artık Din kardeşlerimiz dalgasını da geçemem.
Dün gece bıçaklanan kardeşimiz ölmüş.

Benim ülkemde benim kardeşimi bıçaklayacak adamlarla doldu yakında suriye 2 oluruz yeniden söylüyorum böyle çetecilik yapan milleti bıçaklayan devletimize bize laf söyleyen tüm insanlar gitsin artık. sinirden artık haddimi aşmışımdır ama bir kişi bile gelip hümanizm yapmasın artık hümanizm yapılacak şeyleri kalmadı .
Yeter artık yeter ülkeyi suriyelilerin çocuk parkına çevirdi .RTE bundan sonra zaten oy moy yok herkese basarım ama RTE artık bencen oy alamaz.
Yeter artık ülkeyi suriyelileştirdi sırf oy toplamak için bu mesaj ile içimdeki tüm öfkeyi kusuyorum 2. veya 3. defa diyorum evet dediğim tüm lafların arkasındayım ban yemeye de razıyım.

Son düzenleme:
Artık Din kardeşlerimiz dalgasını da geçemem.
Dün gece bıçaklanan kardeşimiz ölmüş.

Benim ülkemde benim kardeşimi bıçaklayacak adamlarla doldu yakında suriye 2 oluruz yeniden söylüyorum böyle çetecilik yapan milleti bıçaklayan devletimize bize laf söyleyen tüm insanlar gitsin artık. sinirden artık haddimi aşmışımdır ama bir kişi bile gelip hümanizm yapmasın artık hümanizm yapılacak şeyleri kalmadı .
Yeter artık yeter ülkeyi suriyelilerin çocuk parkına çevirdi .RTE bundan sonra zaten oy moy yok herkese basarım ama RTE artık bencen oy alamaz.
Yeter artık ülkeyi suriyelileştirdi sırf oy toplamak için bu mesaj ile içimdeki tüm öfkeyi kusuyorum 2. veya 3. defa diyorum evet dediğim tüm lafların arkasındayım ban yemeye de razıyım.
Beni de Suriyeliler linçledi Youtube'da. Bir yorumdan dolayı sonra da bana dediler sende çalış iş bulamadım ki çalışayım geri çeviriyorlar Suriyelilerin ucuz işgücü olduğunu kimse kestiremiyor sanırım.

Var ya ben Dün iki Suriyeli gördüm. Ellerinde LC Waikiki poşetleri doldurmuşlar. Keyifleri yerindeydi. Sonra bir baktım cebime 10 TL var cebimde. Bugün dışarıda yürürken bir lokanta gördüm içeride Suriyeliler izdiham yaratıyordu. Hem yemek sırası kuyruğu da onlar yüzünden uzamış. Kasiyerle Arapça konuşuyorlardı. Kasiyer Türkçe konuşun anlamıyoruz diyordu. Başka bir zamanda otobüste gidiyorum. Bir Suriyeli aile 4 tane çocukları var iki çocukları biraz daha büyümüş yürüyebiliyorken. Diğer 2 çocukları henüz bebekti.

Bende bir sürü Suriyeliyle tartıştım Youtobe'da. Gitmeliler diyorum.

ne diyorlar kalcak mıyız diyorlar
Aynen gitmeyiz diyorlar. Kendileri hakkında söylenenlerde hep ''yalanmış'' onlara göre. Hatta bir tanesi bana sokak savaşı çıkarırız demişti.

Buyurun:
Opera Anlık Görüntü_2021-08-14_153708_www.youtube.com.png
Opera Anlık Görüntü_2021-08-14_153759_www.youtube.com.png
Opera Anlık Görüntü_2021-08-14_154800_www.youtube.com.png

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660