Neler Yeni

Suriyeliler Arabamı Çizdi

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Yok öyle demedim hocam. Zaten bu şahıs bunu tekrar tekrar yapıyor. Kameranın şarjını doldurup takın kanerayı fişe bekleyin.
Şuan takılı zaten.Bu olaydan sonrada kimse sökmez.

SnareEcho

80+ Silver
Acıyana acımazlar dostum emin ol hiç farketmez benim için eğerki malıma zarar veriyorlarsa bile isteye
Sizde haklısınız ama çocuk velet yani hocam kemikleri daha tam gelişmemiş Allah korusun koluna bir vursa burkulma kırılma ihtimali var. En iyisi ve temizi aile ile konuşmak bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan takılı zaten.Bu olaydan sonrada kimse sökmez.
O zaman bekleyin hocam. Yapacak başka bir şey yok.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ailesiyle konuş tehdit et polise veririm diye

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Sizde haklısınız ama çocuk velet yani hocam kemikleri daha tam gelişmemiş Allah korusun koluna bir vursa burkulma kırılma ihtimali var. En iyisi ve temizi aile ile konuşmak bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman bekleyin hocam. Yapacak başka bir şey yok.
Hocam öldürün demedim ama bi temiz ağlatın

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
Neyse ben fikirlerinizi az daha düşünüp bi fiyat alam ustadan ona göre geri yazarım buraya.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bunların maymundan farkı yok hocam. Söz falan dinlemiyorlar. Polis de müdahale etmiyor.
Bizim üst katta suriyeli aile yaşıyor. Sürekli gece gece çok yüksek sesler çıkartıyorlardı, koşuyorlardı. Kaç kez laf anlatmaya gittim anlamadılar. Polisi aradım, geldi, daha sessiz olun dedi ve gitti. Bende sonrasında çıkarttıkları sesler kadar kapılarına sopayla gece 3 ten sonra vuracağımı söylemiştim. Yine yaptılar, bende gittim gece 3 ten sonra her 10dk da bir çıkarttıkları ses sayısı kadar kapılarına bam bam vurdum. 10 kez mi ses çıkardılar, 10 kez yukarı çıktım, birer kez sert şekilde sopayla vurdum. Böyle böyle uyutmadım. 2 gün sonra artık ses yapmamaya başladılar.
Kısaca maymun bunlar hocam, maymuna maymun tarzı karşılık vereceksin. Onlar bir mi yapıyor sen onlara on yapacaksın. Anca böyle anlıyorlar.
Benim arabaya böyle bir şey yapsalar, evlerine yada arabalarına taş değil, kaya fırlatırdım.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
Bunların maymundan farkı yok hocam. Söz falan dinlemiyorlar. Polis de müdahale etmiyor.
Bizim üst katta suriyeli aile yaşıyor. Sürekli gece gece çok yüksek sesler çıkartıyorlardı, koşuyorlardı. Kaç kez laf anlatmaya gittim anlamadılar. Polisi aradım, geldi, daha sessiz olun dedi ve gitti. Bende sonrasında çıkarttıkları sesler kadar kapılarına sopayla gece 3 ten sonra vuracağımı söylemiştim. Yine yaptılar, bende gittim gece 3 ten sonra her 10dk da bir çıkarttıkları ses sayısı kadar kapılarına bam bam vurdum. 10 kez mi ses çıkardılar, 10 kez yukarı çıktım, birer kez sert şekilde sopayla vurdum. Böyle böyle uyutmadım. 2 gün sonra artık ses yapmamaya başladılar.
Kısaca maymun bunlar hocam, maymuna maymun tarzı karşılık vereceksin. Onlar bir mi yapıyor sen onlara on yapacaksın. Anca böyle anlıyorlar.
Benim arabaya böyle bir şey yapsalar, evlerine yada arabalarına taş değil, kaya fırlatırdım.
Haklısın

SnareEcho

80+ Silver
Ailesi ondan farksızdır max ergenlik yaşlarına gelince yetiştiği ortamdan dolayı klasik keko olur.
Hocam zeka olarak şüphem yok max ergenlik ama en azından ani bir olayda aileye saldırsa daha kârlı çıkar. Öbür türlü çocuğa vurursa ve biryeri kırılır vs. hapse de girebilir.

123kral14

80+ Silver
ya bırak ne uğraşcaksın yok annesi babası git polise çok rahatsız ediyorlar sesleri de çok çıkıyor herkes rahatsız falan de polis uyarıya gelince b ir daha yapmazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,367
Üyeler
162,674
Son üye
Batuhan55
Top Bottom