Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
Eskiden parka giderdim Türk'ten çok suriyeli vardı
sadece şu 2 videoyu izleyin anlarsınız benim konuşmama bile gerek yok özellikle 1. videoyu sonuna kadar izleyin
suriyeliler özel mahalleler olucak şimdiden dükkanlarını her yere açıyolar bile yakında arapça tabelalar kullanıcaklar sokak isimleri arapça olucak ne kadar hızlı çoğaldıklarını herkes biliyor zaten kadınlar doğurduktan sonra dinlenmiyor bile hemen tekrar hamile kalıyor ülkede toplam 4 milyon suriyeli var galiba yakında öyle çoğalcaklarki ve kesinlikle utanmaları yok başkalarının ülkelerinde mülteciymiş falan vatanı gidiyomuş umrunda değil sadece çocuk yapıp sokaklarda dilendiriyolar zaten türk kızlarımıza kadınlarımıza tecavüz etmelerini öldürmeleri kimsenin umrunda değil ekonomimizin içinden geçiyolar ve rte sırf aşırı hızlı üredikleri için oy toplamak için bunları barınıdırıyor her yıl kat kat çoğalmaları ülkedeki kimsenin umrunda değil yakında başımıza çok kötü vurucaz...
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
LÜTFEN ATTIĞIM VİDEOLARI İZLEMEDEN YORUM YAPMAYIN BEN ÜLKEMDE DİLENEN SURİYELİ ÇOCUKLARI ZOR GEÇİNDİĞİ HALDE 15-20 TANE ÇOCUĞU OLAN KUCAĞINDA BEBEĞİ OLDUĞU HALDE HAMİLE OLUP TRAFİKTE CAMLARI TIKLATAN SURİYELİ İSTEMİYORUM UMRUMDA DEĞİL
güneydoğuda vatandaş da giriyor parklardaki havuzlara. Hava 50 dereceyi buluyor deniz de yok. Zor yaşam şartları ama süs havuzuna girmeyi savunmuyorum.Güneydoğu'da süs havuzuna giren az Suriyeli görmedim.
50 derece değil ya abartma.güneydoğuda vatandaş da giriyor parklardaki havuzlara. Hava 50 dereceyi buluyor deniz de yok. Zor yaşam şartları ama süs havuzuna girmeyi savunmuyorum.
gözlerimle gördüm desem. Yaşadım bir kaç sene güneydoğuda temmuzda 41den başlıyor.50 derece değil ya abartma.
gayette doğru bir cümle.Siprariş ettiğin döneri suriyeli getirmeme olasılığı
Alıntıyı görüntüle
ucuza çalışıp hak aramıyorlar sanırım. İşlerine geliyor işverenlerin (garip cümle.)
Urfa diyosan evet Urfa sıcak. Ama diğerleri 50'yi nadir görüyor.gözlerimle gördüm desem. Yaşadım bir kaç sene güneydoğuda temmuzda 41den başlıyor.
antep siirt şırnak görmüyor da urfa diyarbakır mardin görüyor.Urfa diyosan evet Urfa sıcak. Ama diğerleri 50'yi nadir görüyor.
ban yemekse ban yemek bu oçlar ülkede olduğu sürece kadın cinayetleri düşmez tecavüzler düşmez bu ******** evladları geldiğinden beri ülkede kadın cinayeti artı tecavüz artı ama geneleme yapmıyorum aralarında iyileride var ban yemekse ban yemek bu oçlar gitsin neden burdalar bu ülke kendi vatandaşına bakamazken bu şerefsizlere mi bakacak hee ama sakın yanlış anlamayın genneleme yok ama çoğu tacizci tecavüzcü