Ağa benim çocuklara ve kadınlara lafım yok.hocam gördügünüz yerde dövün acımayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdi allah kimseyi vatansız bırakmasın ama bunlar keyif için gelmişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
hocam çarşafla denizemi girilir allah aşkına edep var haşama ile girilir tamam ama çarşaf ne hocamBaştan sona saçmalık dolu bir yazı. İnsanları suriyeli diye neden ayırıyorsun. Yaşı küçük bir insansın herhalde. Çarlafla denize girilmez derken sen kimsin ya İnsanlar istediği gibi denize girer çıkar. Bu kadar saçma sapan rezil bir yazı okumadım.
İnsanları suriyeliler diye ayırmıyoruz. Davranışlarını ve tavırlarını eleştiriyoruz.Baştan sona saçmalık dolu bir yazı. İnsanları suriyeli diye neden ayırıyorsun. Yaşı küçük bir insansın herhalde. Çarlafla denize girilmez derken sen kimsin ya İnsanlar istediği gibi denize girer çıkar. Bu kadar saçma sapan rezil bir yazı okumadım.
ilerde sorun çıkıcak kanlarımız araplar ile birleşiyorkeşke ülkeden atılsınlar bizim vatandaşımız degıller onlarla aynı ortamda bulunmak zorunda degılız bişey yapılmalı
adasdasda çanakkalede ama zaten korkak birisiyim vallahi yaşta 12 ne yapabilirimhocam sen nerde oturuyorsun bizim mahalledekileri toplayalım dövelim şunları zaten dövmeye hazır 16 milyon kişi var
hocam birincisi edepsizler öncelik bizim olması gerekirken otobüse onlar biniyor bide çete gibi geziyorlarAy AmA OnLaRıN üLkELeRİNde SAVAŞ vaR bİrAz EmPaTi YaPIn,
bunları ülkeye alanda kabahat.gitsinler ülkeleri için savaşsınlar.bizim dedelerimizin can vererek kurtardığı bu ülkede beleşe yaşıyorlar
Alıntıyı görüntüle
hocam her ırkın kötüsü vardır ama yani bunlar atlamışCiddi Ciddi gördüğüm yerde dövüyorum, bana Merhaba bile dese demesin istemiyorum tiskiniyorum bu ırktan bir insanla konuşmaktan.
İstanbul Esenyurt kardeş buyur gel Küçük çekmece Floryadan bahsediyorsan, yakınım.hocam sen nerde oturuyorsun bizim mahalledekileri toplayalım dövelim şunları zaten dövmeye hazır 16 milyon kişi var