Neler Yeni

Suriyeliler Neden Böyle Davranıyorlar ?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
bide yolda onlerine aciz yaziolar ellerindede kucuk cocuklar vallaha yazık yav o cocuga aciyorum lanet olsun

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Onlar benim din kardeşim değil. Müslüman oldukları ne belli? Ki Türkiye herhangi bir dine bağlı bir devlet değil.
hocam dine baglı bir devlet aslında her ülke böyle halk en çok hangi dine inanıyorsa devletin dini oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide yolda onlerine aciz yaziolar ellerindede kucuk cocuklar vallaha yazık yav o cocuga aciyorum lanet olsun
18 yaşında gençler fırt fırt çekiyorlar nargile güvenlik geldi nargileye al senin olsun dedi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
ben en cok elinde cocukla para dilenenlere aciyorum suriyeliye degil cocuga aciyorum gorunce icim aciyo o cocugu nasıl besliyo allah bilir

Yusuf Yıldırım

80+ Silver

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Ulan şuan forum toplandı ciddi ciddi ırkçılık yapıyorlar.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Ağa benim çocuklara ve kadınlara lafım yok.
Lafım 18 35 yaş aralığında sözde delikanlı(!) Kılıklı vatanlarını satan hainlere!
Elin ayağın tutuyor git savaşa vatanını milletini kurtar!
Ben başta olsam o yastskileri atardım .
hocam sana yemin edebilirim ki bu vatanda savaş olsa 10 un dan 90 ına kadar savaşa gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan şuan forum toplandı ciddi ciddi ırkçılık yapıyorlar.
ırkçılık degil edep konuşuyoruz

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,840
İsim
Ege
Baştan sona saçmalık dolu bir yazı. İnsanları suriyeli diye neden ayırıyorsun. Yaşı küçük bir insansın herhalde. Çarlafla denize girilmez derken sen kimsin ya İnsanlar istediği gibi denize girer çıkar. Bu kadar saçma sapan rezil bir yazı okumadım.
Asıl saçmalık dolu olan yazı seninki.
Bu millet gerçekten bıktı ki zaten kalabalık bir ülkeye bir de 3 milyon 5 milyon suriyeli gelince daha da bi kalabalık oldu ki bu zaten işsizlik oranlarına da etki ediyor.
Hadi onu geçtim de bu millet artık gerçekten bıktı böyle insanlardan.
Adam 20 yaşında buraya gelmiş itlik yapıyor.
Yok din kardeşimmiş yok ırkçılık yapmayınmış yaparım arkadaş.
Banane yahu benim ve benim toplumumun huzurunu bozan insanlara ki bu kişinin suriyeli olup olmaması umrumda değil ben dışlarım.
Geliyorlar buraya sahile iniyorum bağıra bağıra arapça konuşuyolar.
Gidin çölünüzde arapça konuşun burası Türkiye Cumhuriyeti ve ana dili Türkçe'dir.
Toplumun huzurunu bozacakları zaten belliydi ona inat ülkemize aldılar.
Gerçekten şunları savunmayın ben bile bugün karşılaştım benim arkadaşımın kardeşine su atıyodu ve en son vurdu çocuğa gittik dövdük napalım laftan anlamıyorlar.
Dün basket sahasının ortasına oturmuşlar ailecek bizi izliyolar işte kafa olmayınca maalesef :(.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Hocam necip fazlın sözü var

Avrupayı medeniyet sanmakla arapları müslüman sanmak aynı şeydir

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Asıl saçmalık dolu olan yazı seninki.
Bu millet gerçekten bıktı ki zaten kalabalık bir ülkeye bir de 3 milyon 5 milyon suriyeli gelince daha da bi kalabalık oldu ki bu zaten işsizlik oranlarına da etki ediyor.
Hadi onu geçtim de bu millet artık gerçekten bıktı böyle insanlardan.
Adam 20 yaşında buraya gelmiş itlik yapıyor.
Yok din kardeşimmiş yok ırkçılık yapmayınmış yaparım arkadaş.
Banane yahu benim ve benim toplumumun huzurunu bozan insanlara ki bu kişinin suriyeli olup olmaması umrumda değil ben dışlarım.
Geliyorlar buraya sahile iniyorum bağıra bağıra arapça konuşuyolar.
Gidin çölünüzde arapça konuşun burası Türkiye Cumhuriyeti ve ana dili Türkçe'dir.
Toplumun huzurunu bozacakları zaten belliydi ona inat ülkemize aldılar.
Gerçekten şunları savunmayın ben bile bugün karşılaştım benim arkadaşımın kardeşine su atıyodu ve en son vurdu çocuğa gittik dövdük napalım laftan anlamıyorlar.
Dün basket sahasının ortasına oturmuşlar ailecek bizi izliyolar işte kafa olmayınca maalesef :(.
hocam kendi ülkelerinde böyle davranmazlar

DonanımFikir

Hoşgeldin Ramazan
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler