Neler Yeni

Suriyeliler Neden Böyle Davranıyorlar ?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Ek olarak burası Arap ülkesi değildir. Din kardeşlerimiz de değiller hep onlara yardım kendi halkın aç ey ampulcü seçimde önce siz sonra onlar gidecek

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Ek olarak burası Arap ülkesi değildir. Din kardeşlerimiz de değiller hep onlara yardım kendi halkın aç ey ampulcü seçimde önce siz sonra onlar gidecek
hocam arap olması beni ilgilendirmiyor sorun çıkarmasın arap olarak bakarsak ırkçılıga girer

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Olsun Irkçılık olursa olsun BANANE. Gün gelince çok pişman olucaklar din kardeşlerimiz diyenler
hocam din kardeşi hikaye bunlar arap degilmi aynı kanı taşıyorlar suudi ye gitselermiş onlarda kan kardeşi ama işte hepsinin kafa ayrı basıyor

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Florya 'ya denize gittim kafa dagıtmak için zaten plajda sinir oldum biyerde pakistanlılar atletlerle denize atlıyorlar öbür tarafta suriyeliler birbirini dövüyor nargile içiyor çakmagın varmı abi diye geliyorlar bir tanesini öldürcektim orda nerdeyse donla girenmi dersiniz çarşafla girenmi dersiniz çarşafa lafım yok ama denizdede giyilmez yani.Son damla taksim otöbüsüne binince oldu 15 yaşındaki genç çakmagı yolda patlatmayı çalışıyordu neyse bişey olmaz diye 45 dk bir gelen taksim otobüsünü bekledim bilin bakalım noldu otöbüs suriyeliler tarafından işgal edilmiş neyse insanlık bende kalsın dedim üçüncüsüne şöför sayesinde bindim adamlar koloni yapmışlar otobüse bi tane hilal bıyıklı türk abimiz noktayı koydu otobüste suriyeliye bir tane geçirdi bende aradan iki üç tekme felan attım.artık gördügüm yerde suriyeli dövmeye ant içitim artık vatan meselesi oldu yoksa iki üç yıl sonra üstümüze çıkmaya başlıcaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

okadar yazdık bir baksanız :D
İstanbulda yaşıyorum..
Gına geldi birde yaşadığım yerde suriyeliler dışında pakistan,afganistan,özbekistan,iran,hatta somali ve ganalılar bile var onu geçtim sınıf arkadaşım dubaili ya DUBAİLİ.
birleşmiş arap milletleri olmuş ülke

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Suriyelilere oy kullanması için vatandaşlık mı ne vereceklermiş bide.
Tamam din kardeşimiz felan ama yaptıkları yetmedimi eeyy cumhurbaşkanı...

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
İstanbulda yaşıyorum..
Gına geldi birde yaşadığım yerde suriyeliler dışında pakistan,afganistan,özbekistan,iran,hatta somali ve ganalılar bile var onu geçtim sınıf arkadaşım dubaili ya DUBAİLİ.
Siyahiler daha iyi adamlar hakkıyla para kazanmaya çalışıyor

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Suriyelilere oy kullanması için vatandaşlık mı ne vereceklermiş bide.
Tamam din kardeşimiz felan ama yaptıkları yetmedimi eeyy cumhurbaşkanı...
Versinler bak noluyor bu ülkede gün geçtikçe sorunlar artıyor eninde sonunda darbe olucak halk kendi yapacak artık klasik orta doğu ülkesi olacsaz sonra

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
İstanbulda yaşıyorum..
birleşmiş sınıf :D

Top Bottom