Neler Yeni

Suriyeliler Neden Böyle Davranıyorlar ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Versinler bak noluyor bu ülkede gün geçtikçe sorunlar artıyor eninde sonunda darbe olucak halk kendi yapacak artık klasik orta doğu ülkesi olacsaz sonra
artık öyle kolay degil ortadogu ülkesi olmamız 19yy da degiliz savaş devri bitti artık

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
Baştan sona saçmalık dolu bir yazı. İnsanları suriyeli diye neden ayırıyorsun. Yaşı küçük bir insansın herhalde. Çarlafla denize girilmez derken sen kimsin ya İnsanlar istediği gibi denize girer çıkar. Bu kadar saçma sapan rezil bir yazı okumadım.
Çarşafla denize mi girilir? Anladım abiii.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Çünkü suriyeliler doğuştan aç ve narkör terbiye görmemiş insanlar.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
O yüzden orta doğuda birçok ülkede savaş var.
hocam onlar 19yy beri hep sorunlu ülkelerdi natonun ikinci en iyi ordusuna sahibiz aktif olarak komondolarımız savaşıyor daha ne olsun siha üretimi uçak gemisi dogalgaz bunlar tesadüf degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü suriyeliler doğuştan aç ve narkör terbiye görmemiş insanlar.
hocam nesnellik yapmamak gerekir ama çogu öyle

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
hocam onlar 19yy beri hep sorunlu ülkelerdi natonun ikinci en iyi ordusuna sahibiz aktif olarak komondolarımız savaşıyor daha ne olsun siha üretimi uçak gemisi dogalgaz bunlar tesadüf degil
Savunma sorun değil ekonomi adalet ekonomi yok ki hocam ülkede

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Florya 'ya denize gittim kafa dagıtmak için zaten plajda sinir oldum biyerde pakistanlılar atletlerle denize atlıyorlar öbür tarafta suriyeliler birbirini dövüyor nargile içiyor çakmagın varmı abi diye geliyorlar bir tanesini öldürcektim orda nerdeyse donla girenmi dersiniz çarşafla girenmi dersiniz çarşafa lafım yok ama denizdede giyilmez yani.Son damla taksim otöbüsüne binince oldu 15 yaşındaki genç çakmagı yolda patlatmayı çalışıyordu neyse bişey olmaz diye 45 dk bir gelen taksim otobüsünü bekledim bilin bakalım noldu otöbüs suriyeliler tarafından işgal edilmiş neyse insanlık bende kalsın dedim üçüncüsüne şöför sayesinde bindim adamlar koloni yapmışlar otobüse bi tane hilal bıyıklı türk abimiz noktayı koydu otobüste suriyeliye bir tane geçirdi bende aradan iki üç tekme felan attım.artık gördügüm yerde suriyeli dövmeye ant içitim artık vatan meselesi oldu yoksa iki üç yıl sonra üstümüze çıkmaya başlıcaklar.

okadar yazdık bir baksanız :D
Ben değil geçende onlar beni dövdü ya :( durduk yere vurmaya başladılar.
En kısa sürede gderler innnnnsallah

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Savunma sorun değil ekonomi adalet ekonomi yok ki hocam ülkede
ekonomi var aslında sadece alım gücü düşük ekonomi olmasa o pençe kartalı akdeniz harekatlarına bırak yapmayı askerleri şehirden şehre degiştiremeyiz bunları kaldırmak hep masraf savaş cografyasında yaşıyoruz burdan ey alparslana sesleniyorum başka vatanmı yoktu buraya geldik ne güzel altay daglarında yaşıyorduk

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Florya 'ya denize gittim kafa dagıtmak için zaten plajda sinir oldum biyerde pakistanlılar atletlerle denize atlıyorlar öbür tarafta suriyeliler birbirini dövüyor nargile içiyor çakmagın varmı abi diye geliyorlar bir tanesini öldürcektim orda nerdeyse donla girenmi dersiniz çarşafla girenmi dersiniz çarşafa lafım yok ama denizdede giyilmez yani.Son damla taksim otöbüsüne binince oldu 15 yaşındaki genç çakmagı yolda patlatmayı çalışıyordu neyse bişey olmaz diye 45 dk bir gelen taksim otobüsünü bekledim bilin bakalım noldu otöbüs suriyeliler tarafından işgal edilmiş neyse insanlık bende kalsın dedim üçüncüsüne şöför sayesinde bindim adamlar koloni yapmışlar otobüse bi tane hilal bıyıklı türk abimiz noktayı koydu otobüste suriyeliye bir tane geçirdi bende aradan iki üç tekme felan attım.artık gördügüm yerde suriyeli dövmeye ant içitim artık vatan meselesi oldu yoksa iki üç yıl sonra üstümüze çıkmaya başlıcaklar.

okadar yazdık bir baksanız :D
Bir de x milyon para harcadık x milyon kadar daha harcarız diyen bir yöneticimiz var hatırlatayım dedim :D

Top Bottom