Neler Yeni

Suriyeliler Neden Böyle Davranıyorlar ?

BlackEye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Black Eye
Florya 'ya denize gittim kafa dagıtmak için zaten plajda sinir oldum biyerde pakistanlılar atletlerle denize atlıyorlar öbür tarafta suriyeliler birbirini dövüyor nargile içiyor çakmagın varmı abi diye geliyorlar bir tanesini öldürcektim orda nerdeyse donla girenmi dersiniz çarşafla girenmi dersiniz çarşafa lafım yok ama denizdede giyilmez yani.Son damla taksim otöbüsüne binince oldu 15 yaşındaki genç çakmagı yolda patlatmayı çalışıyordu neyse bişey olmaz diye 45 dk bir gelen taksim otobüsünü bekledim bilin bakalım noldu otöbüs suriyeliler tarafından işgal edilmiş neyse insanlık bende kalsın dedim üçüncüsüne şöför sayesinde bindim adamlar koloni yapmışlar otobüse bi tane hilal bıyıklı türk abimiz noktayı koydu otobüste suriyeliye bir tane geçirdi bende aradan iki üç tekme felan attım.artık gördügüm yerde suriyeli dövmeye ant içitim artık vatan meselesi oldu yoksa iki üç yıl sonra üstümüze çıkmaya başlıcaklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

okadar yazdık bir baksanız :D
ABİ AMA HEPSİDEKÖTÜ DEĞİL BAZILARI ÇOK İYİ İNSANLAR BAZILARIDA KÖTÜ

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Valla dövmek çok zevkli. Geçen gün pazarda önüne bakmadan yürüyordu bir tanesi. Omzuma çarptı. Önüne baksana diyorum. Bana adam ol diyor. Tokadı yapıştırdım titremeye başladı, içimin yağları eridi valla. Ama din kardeşimiz sonuçta. Galaksi imparatorumuza karşı mı gelicez. Başımızın üstünde yerleri var!

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Yani doğru şeyler değil her suriyeliye dalmak, doğru aralarında çok haysiyetsiz bilmem neler var, ama bazıları da anlının teri ile çalışan karakterli kişiler, yani ona bakılırsa bizim ülkenin milletinde de var böyle haysiyetsizler bunlar her yerde var, bu dine ırka cinse değil karaktere bakan bir durum.

O yüzden bu tarz kafadan çıkın derim, suriyeli, kürt, türk diye değil, iyilikmi yaptı ? tebrik et destek ol, kötülükmü etti ? vur gebert istediğini yap.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Valla dövmek çok zevkli. Geçen gün pazarda önüne bakmadan yürüyordu bir tanesi. Omzuma çarptı. Önüne baksana diyorum. Bana adam ol diyor. Tokadı yapıştırdım titremeye başladı, içimin yağları eridi valla. Ama din kardeşimiz sonuçta. Galaksi imparatorumuza karşı mı gelicez. Başımızın üstünde yerleri var!
keşke hitler türkiyede doğsaydı

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Aynen ya gitsinler buradan geçen gördüm bir dükkanın önünde şarkı açıktı dans ediyorlar dansöz gibi para versinler diye kapıyı çalıp bir şeyler istiyorlar vermeyince de söylene söylene gidiyorlar.Bir tanesiyle dövüş kafesi içinde vs atmak isterim:D

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
sabah gördüm kıro gibi dolaşıyorlar birde bunların kırosu çok kötü bizim eski kırolar çok iyiydi özenti oldu şimdi suriyelilerden

Top Bottom