Yusuf Yıldırım
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
benim annemde çarşaflı denize gitmiyor kadın ayıp olmasın diyeAbi çarşafa denizle girmek nedir ya? (!)
benim annemde çarşaflı denize gitmiyor kadın ayıp olmasın diyeAbi çarşafa denizle girmek nedir ya? (!)
Bunların Müslüman olduğundan bile şüphe ediyorum.Onlar benim din kardeşim değil. Müslüman oldukları ne belli? Ki Türkiye herhangi bir dine bağlı bir devlet değil.
hocam dine baglı bir devlet aslında her ülke böyle halk en çok hangi dine inanıyorsa devletin dini oluyorOnlar benim din kardeşim değil. Müslüman oldukları ne belli? Ki Türkiye herhangi bir dine bağlı bir devlet değil.
18 yaşında gençler fırt fırt çekiyorlar nargile güvenlik geldi nargileye al senin olsun dedi banabide yolda onlerine aciz yaziolar ellerindede kucuk cocuklar vallaha yazık yav o cocuga aciyorum lanet olsun
katıılıyorum ama peygamberler arap olmasa demedigim şey kalmazdıBunların Müslüman olduğundan bile şüphe ediyorum.
çok haklısınben en cok elinde cocukla para dilenenlere aciyorum suriyeliye degil cocuga aciyorum gorunce icim aciyo o cocugu nasıl besliyo allah bilir
hocam sana yemin edebilirim ki bu vatanda savaş olsa 10 un dan 90 ına kadar savaşa giderAğa benim çocuklara ve kadınlara lafım yok.
Lafım 18 35 yaş aralığında sözde delikanlı(!) Kılıklı vatanlarını satan hainlere!
Elin ayağın tutuyor git savaşa vatanını milletini kurtar!
Ben başta olsam o yastskileri atardım .
ırkçılık degil edep konuşuyoruzUlan şuan forum toplandı ciddi ciddi ırkçılık yapıyorlar.
Asıl saçmalık dolu olan yazı seninki.Baştan sona saçmalık dolu bir yazı. İnsanları suriyeli diye neden ayırıyorsun. Yaşı küçük bir insansın herhalde. Çarlafla denize girilmez derken sen kimsin ya İnsanlar istediği gibi denize girer çıkar. Bu kadar saçma sapan rezil bir yazı okumadım.
hocam kendi ülkelerinde böyle davranmazlarAsıl saçmalık dolu olan yazı seninki.
Bu millet gerçekten bıktı ki zaten kalabalık bir ülkeye bir de 3 milyon 5 milyon suriyeli gelince daha da bi kalabalık oldu ki bu zaten işsizlik oranlarına da etki ediyor.
Hadi onu geçtim de bu millet artık gerçekten bıktı böyle insanlardan.
Adam 20 yaşında buraya gelmiş itlik yapıyor.
Yok din kardeşimmiş yok ırkçılık yapmayınmış yaparım arkadaş.
Banane yahu benim ve benim toplumumun huzurunu bozan insanlara ki bu kişinin suriyeli olup olmaması umrumda değil ben dışlarım.
Geliyorlar buraya sahile iniyorum bağıra bağıra arapça konuşuyolar.
Gidin çölünüzde arapça konuşun burası Türkiye Cumhuriyeti ve ana dili Türkçe'dir.
Toplumun huzurunu bozacakları zaten belliydi ona inat ülkemize aldılar.
Gerçekten şunları savunmayın ben bile bugün karşılaştım benim arkadaşımın kardeşine su atıyodu ve en son vurdu çocuğa gittik dövdük napalım laftan anlamıyorlar.
Dün basket sahasının ortasına oturmuşlar ailecek bizi izliyolar işte kafa olmayınca maalesef.