Neler Yeni

Sürükleyici Dizi Önerisi

RYCLES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Süleyman
The Witcher, Lucifer, La Case De Papel, Wednesday, The Last Of Us, All Of Us Are Dead, Squid Game, Stranger Things, The 100, The Rain, The Punisher, Peaky Blinders, The Walking Dead, Teen Wolf, One Piece, Game Of Thrones, The Originals, 3 Bod Problem, Baby Reindeer, Breaking Bad, Prison Break, Şahsiyet, After Life, Vis a Vis, Alice in Borderland, Silo, Lupin, Lost, Fallout, House Of The Dragon. Bu dizilerin tamamını, son bölümüne kadar izledim ve gayet de sevdim. Kesinlikle bu diziyi seveceksin, bu dizi seni çok saracak dediğiniz diziler varsa önerileri bekliyorum.

Saintes Maries

80+ Bronze
la casa de papeli beğendiysen, berlinin darphane soygunu öncesinde farklı bir ekip ile başka bir işe giriştiği berlin diye dizisi var.

RYCLES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tarihin en iyi dizisini izlememişsin Mr. Robot
Listeme ekledim, şu anda Dark izliyorum ona da daha sonra bakarım. Teşekkürler öneri için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

la casa de papeli beğendiysen, berlinin darphane soygunu öncesinde farklı bir ekip ile başka bir işe giriştiği berlin diye dizisi var.
Berlin`i izledim, gayet güzeldi. Onu yazmayı unutmuşum. Öneri için teşekkürler.

Şu anda Dark`a başladım, o bittikten sonra buna bakıcam. Güzele benziyor, hem çok da uzun değil kısa bir dizi. Öneri için teşekkürler.

behzat ç
narcos
narcos mexico
Behzat Ç. aşırı uzun, 100 bölüm var ve hepsi ortalama 2 saat sürüyor ki bu da 200 saat yapar. Narcos güzel dizi gerçekten de, listemde ama onu daha sonra izleyeceğim. Şu anda o tarz bir dizi izlemek istemiyorum pek. Öneri için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,218
Üyeler
166,715
Son üye
YFMZ
Top Bottom