Rikicin Yesu
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
12 maymun izleyebilirsin konusu günümüzde bir hastalık var geçmişe gidip hastalığın hakkında bilgi bulmaya çalışıyorsun. Güzel bir film tavsiye ederim. Imdb 8.0
Alien serisine baslicam en son alien vs predator serisini izlicem onerirmisin?Prometheus 2012 yapımı oyuncularo iyi. Güzel film aslında üçlemeydi devamı gelmedi bugğn tekrar izledim. Üzmez bence uzay filmi
Klasiklerden sayılır bi dene en azından kötü değil benceAlien serisine baslicam en son alien vs predator serisini izlicem onerirmisin?
Beğenmez isem izlemeyi bırakırım zatenKlasiklerden sayılır bi dene en azından kötü değil bence
Evet güzel filmdi hocam devamı Covenant olarak geldi. ama prometheus ta olan gizemin tadını alamadım.Prometheus 2012 yapımı oyuncularo iyi. Güzel film aslında üçlemeydi devamı gelmedi bugğn tekrar izledim. Üzmez bence uzay filmi
1979 çekilen film ama bence yeni filmlere taş çıkarır o zamana ve o teknolojiye göreBeğenmez isem izlemeyi bırakırım zaten![]()
Escape from alcatrazDizi değil film önerisi istiyorum çoğu filmi izledim
İnterstellar tarzı esaretin bedeli tarzı film önerisi yapabilir misiniz aksiyon savaş filmi (heleki Marvel) istemiyorum konusu olan filmler olabilir pkolojik vb.
Shooter (2007)Dizi değil film önerisi istiyorum çoğu filmi izledim
İnterstellar tarzı esaretin bedeli tarzı film önerisi yapabilir misiniz aksiyon savaş filmi (heleki Marvel) istemiyorum konusu olan filmler olabilir pkolojik vb.
Evet o filmi unutmuşum ismi farklı oluncaEvet güzel filmdi hocam devamı Covenant olarak geldi. ama prometheus ta olan gizemin tadını alamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1979 çekilen film ama bence yeni filmlere taş çıkarır o zamana ve o teknolojiye göre
Old boy biraz mide bulandırıcı geldi bana. Requiem for a dream de aynı şekilde çok güzel filmler ama midemi bulandıeKötü mü
Arrival izleyecegim listeme almıştım hayat ilk kez duydum
The dark knight serisini izle mutlaka imbd sine de bakabilirsinTdk izlemedim nasıl bir film ?
İzledim güzel bir film di
Dizi sevmiyorum ama sürükleyici ise izlerim