Emre Avara
80+ Bronze
- Katılım
- 15 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 1,387
- En İyi Cevap
- 1
Selamlar! Bugün öğrenci evinin vazgeçilmesi olan süslünün nasıl yapıldığını anlatacağım.Tarifi hem pratik hem çok lezzetli olduğundan konu açmak istedim.
Süslü ( Salçalı Salam Sosis Sucuk) Tarifi İçin Malzemeler)
- 4 adet sosis
- 5-6 dilim salam
- 10-15 dilim sucuk
- 1 kaşık domates salçası
- 2 adet orta boy domates
- Tuz, kuru nane, kekik
- Üzerine rendelenmiş kaşar
Süslü ( Salçalı Salam Sosis Sucuk) Tarifi Yapılışı Salam, sosisleri küp küp doğruyoruz. Domatesleri rendeliyoruz, tavamıza sucukları koyup pişmek üzereyken salam ve sosislerimizi de ekliyoruz. Piştikten sonra salçamızı ekleyip kavuruyoruz. Kavrulduktan sonra üzerine rendelenmiş domatesleri ekliyoruz. Kaynamaya başlayınca tuz, nane ve kekiği ekliyoruz. Piştiğinde üzerine kaşarları ekleyip sıcak servis ediyoruz, afiyet olsun.
(isteğe bağlı olarak mantar, biber vs eklenebilir, bu yüzden adı süslü)
Hepinize Afiyet Olsun! İyi Forumlar