Neler Yeni

Süt 15 lira hayırlı olsun

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Screenshot_20211210_010343.jpg

Arkadaşlar her şey zamlanıyor bildiğiniz gibi merak ettiğim şu millet asgarı ücrete zam yapmaya çekinirken zamlar olunca biz neden susuyoruz Allah aşkına 15 liraya süt mü olur arkadaşlar yani neden karşı çıkmıyorlar anlamıyorum adamlar 3100 yapmaya çekiniyor asgari ücreti

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar her şey zamlanıyor bildiğiniz gibi merak ettiğim şu millet asgarı ücrete zam yapmaya çekinirken zamlar olunca biz neden susuyoruz Allah aşkına 15 liraya süt mü olur arkadaşlar yani neden karşı çıkmıyorlar anlamıyorum adamlar 3100 yapmaya çekiniyor asgari ücreti
sen neden susuyorsun ?
neden karşı çıkmıyorsun ?
millet de o yüzden
insanları çok korkuttular, bu korku bir yere kadar ve o seviyeye ne zaman gelinir bilmiyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen neden susuyorsun ?
neden karşı çıkmıyorsun ?
millet de o yüzden
insanları çok korkuttular, bu korku bir yere kadar ve o seviyeye ne zaman gelinir bilmiyorum
17 yaşında hiçbir yetkiye sahip olmayan bir lise öğrencisiyim şu sokakta bağırsam yeter artık diye kim destek çıkıcak

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
17 yaşında hiçbir yetkiye sahip olmayan bir lise öğrencisiyim şu sokakta bağırsam yeter artık diye kim destek çıkıcak
dostum bu işler yaşa bakmıyor işte, sen yaştan susarsın, diğeri korkusundan susar, diğeri şükredip susar.
bunun yaş, nitelik, yetki ile alakası yok, odtüde ki adamlar ilk 1000 e girmişti, karşılarında lamba partisinin lise mezunu çocuklarına gösterdiği nezaketi göstermeyen polisleri buldular.
Seçim sonrası sonuç kötüyse birlik olunur büyük ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Senin gibi diğer gençlerimiz düşünce yapısını bu şekilde değiştirdiğinde ses çıkarmamıza gerek kalmayacak.

Ilar

80+ Bronze
O hangi market?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
O hangi market?
Mis market
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bu işler yaşa bakmıyor işte, sen yaştan susarsın, diğeri korkusundan susar, diğeri şükredip susar.
bunun yaş, nitelik, yetki ile alakası yok, odtüde ki adamlar ilk 1000 e girmişti, karşılarında lamba partisinin lise mezunu çocuklarına gösterdiği nezaketi göstermeyen polisleri buldular.
Seçim sonrası sonuç kötüyse birlik olunur büyük ihtimalle
Ses çıkarsam en fazla polis gelir nezarete atar yine devam edersem hapse sonra iş hayatı gençlik fln kalmadı

Ilar

80+ Bronze
Dostum adı sanı bilinmeyen bir market yani açıkçası ben duymadım. Sütün 15 tl olması için heryerde o fiyatı görmen lazım. Diger zincir marketlere bile baktığında hepsinde ku fiyatlar belli 5-8₺ arası. Bir şeye yorum yapacaksan veya dikkat çekiceksen ilk once bir tam araştır ondan sonra konu ac destekleyelim biz de burada ki konu araştırılmadan açılan bir konu yanlış anlama beni. İyi akşamlar

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dostum adı sanı bilinmeyen bir market yani açıkçası ben duymadım. Sütün 15 TL olması için heryerde o fiyatı görmen lazım. Diger zincir marketlere bile baktığında hepsinde ku fiyatlar belli 5-8₺ arası. Bir şeye yorum yapacaksan veya dikkat çekiceksen ilk once bir tam araştır ondan sonra konu ac destekleyelim biz de burada ki konu araştırılmadan açılan bir konu yanlış anlama beni. İyi akşamlar
Kardeşim sen hiç gazeteye habere bakmıyor musun güncellenir fiyatlar merak etme sonra bu konuya gelip özür dilersin süt, yoğurt ve yağ ürünlerine %45-60 arası zam gelineceği söylendi ve yavaş yavaş yansıyor fiyatlara

Top Bottom