Neler Yeni

Sütlü Soğuk Kahve Tarifleriniz?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Çok üşengeç olduğumdan ve ucuza kaçtığımdan yaptığım her kahvede soğuk süt, nescafe + türk kahveli karışım ve birkaç fırt şeker ekleyerek bir soğuk kahve yapıyordum, ki halen yapıyorum.
Bazen de filtre kahveli olarak hazırladığım buz küplerini koyuyorum ki soğukluğu çabuk gitmesin.

Sizin evde rahatça yapılabilecek soğuk kahve tarifleriniz var mı? Sıradan ama farklı şeyler denemek istiyorum.

Ayrıca Bugün Berlin Biletini Kazandık Uyku Yok #VCT
VALORANT_Champions_Tour_2021.png

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Yaklaşık 800 ml sıcak suya belli bir ölçek filtre kahve koyuyorum. Ilık hale gelince buzdolabına koyup sabah süzüyorum. Süzüp cam şişeye koyuyorum 2 gün falan gidiyor. Buzdolabında beklediği için de soğuk kalıyor. Biraz da soğuk sütle baya iyi gidiyor.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Çok üşengeç olduğumdan ve ucuza kaçtığımdan yaptığım her kahvede soğuk süt, nescafe + türk kahveli karışım ve birkaç fırt şeker ekleyerek bir soğuk kahve yapıyordum, ki halen yapıyorum.
Bazen de filtre kahveli olarak hazırladığım buz küplerini koyuyorum ki soğukluğu çabuk gitmesin.

Sizin evde rahatça yapılabilecek soğuk kahve tarifleriniz var mı? Sıradan ama farklı şeyler denemek istiyorum.

Ayrıca Bugün Berlin Biletini Kazandık Uyku Yok #VCT
VALORANT_Champions_Tour_2021.png
3 4 kaşık bu çekirdek kahve 1 kaşık şeker miker le çırp böyle jelimsi bi şey oluyor sonra süt + buz bir bardağa üstünede bu jelimsi karşımdan miss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,077
Üyeler
167,242
Son üye
ballisthenos
Top Bottom