Switch vs Mebran Klavye

Atéş

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar ses dışında ne farkı var ? Tepkime süresi var mı ? Varsa çok mu fazla ?

Tepkime süresi, dayanıklılık, uzun ömürlük. İkisi arasında kesinlikle switch alınmalı.

Tepkime süresi, dayanıklılık, uzun ömürlük. İkisi arasında kesinlikle switch alınmalı.
Apex 3 düşünüyorum. Dayanıklılığında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ömrü kısmı isme 20m tıklama süresi var yeterli. Aklıma takılan sadece tepkime süresi.

uzun ömür konusu göreceli. 10 senelık membren klavyem çalısıyor. laptopun klavyesı bozulmadan 7 sene gitti. mekanık klavyeyı sorunsuz bu kadar kullanan gormedım. ama hissiyat ve sağlamlık olarak daha iyi hissettiriyor. bütçen varsa onerırım yoksa diğer bileşenleri daha iyi almak mantıklı olur.

fazla deneyimim yok sadece mavi switch kullandım James Donkey 610 ama doğrudur büyük ihtimalle benim hissiyatı ve sesi hoşuma gittiğimden almıştım
ben de gamepower walock kullandım mavi switch ama hiç memnun değilim kullanmıyorum şu an

Apex 3 düşünüyorum ama bilmiyorum.
şahsen ona o kadar pra verilmez ben asus rog strix scope cherry red switchi indirimden 700 küsüre yakaladım. indirim takip et bence

ben de gamepower walock kullandım mavi switch ama hiç memnun değilim kullanmıyorum şu an
benim kapım açık duruyor evin 2. katındayım annemin dediğine göre annem 1. kattan sesini duyuyor eğer sesi göze alamıcaksanız bence blue switche yanaşmayın derim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,244
Üyeler
203,757
Son üye
kaansugec
Geri