Apex 3 düşünüyorum. Dayanıklılığında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ömrü kısmı isme 20m tıklama süresi var yeterli. Aklıma takılan sadece tepkime süresi.Tepkime süresi, dayanıklılık, uzun ömürlük. İkisi arasında kesinlikle switch alınmalı.
switch kafa yoruyor membran alabilirsin apex 3 önerebilirim ama illa mekanik olsun diyorsan farklıArkadaşlar ses dışında ne farkı var ? Tepkime süresi var mı ? Varsa çok mu fazla ?
blue switch dışında kafa yormuyor aslındaswitch kafa yoruyor membran alabilirsin apex 3 önerebilirim ama illa mekanik olsun diyorsan farklı
bir zaman sonra kırmızıda kafa yoruyorkesinlikle switchler mebranlara göre tepkime olarak ve hissiyat olarak daha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
blue switch dışında kafa yormuyor aslında
fazla deneyimim yok sadece mavi switch kullandım James Donkey 610 ama doğrudur büyük ihtimalle benim hissiyatı ve sesi hoşuma gittiğimden almıştımbir zaman sonra kırmızıda kafa yoruyor
ben de gamepower walock kullandım mavi switch ama hiç memnun değilim kullanmıyorum şu anfazla deneyimim yok sadece mavi switch kullandım James Donkey 610 ama doğrudur büyük ihtimalle benim hissiyatı ve sesi hoşuma gittiğimden almıştım
şahsen ona o kadar pra verilmez ben asus rog strix scope cherry red switchi indirimden 700 küsüre yakaladım. indirim takip et benceApex 3 düşünüyorum ama bilmiyorum.
benim kapım açık duruyor evin 2. katındayım annemin dediğine göre annem 1. kattan sesini duyuyor eğer sesi göze alamıcaksanız bence blue switche yanaşmayın derimben de gamepower walock kullandım mavi switch ama hiç memnun değilim kullanmıyorum şu an