güç desteği alan çoklayıcı değil ama dümdüz kablolu çoklayıcı yinede sorun çıkmaz mı diyorsunuz?Sorun olmaz ben öyle yaptım yıllardır sorun çıkmadı.
Tanıdık bilgisayarcı seni fena tokatlıyor. Hava soğutma takamazmış haSelamlar, hocam bişey sorucam, aynı ana kart bende de var...Fakat takmadan pek anlamadığım için tanıdık bilgisayarcıya götürdüğümde uygun pin girişi olmadığından b anakarta kule tipi hava sogutucu takılmadığını, fakat istersem 360 mm 3 lü sıvı soğutucu biraz zorlayarak takabileceğini söylemişti. Açıkçası kule tipi hava soğutucu takmak istiyordum fakat o yorum üzerine tereddüt ettim, bir de üstüne 360 mm sıvı soğutucuyuz zorlarsak olur takarız tarzında dem vurucunca şaşırdım...Kasam deepcool ch 510 digital işlemcim 7500 f psu 650 w 80+ bronze... Bana fikir verebilirsen çok sevinirim..
yaw adam para kazanmaya çalışan esnaf, çok takmadım lafını zaten...O lafı diyeli üzerinden 2 hafta geçti gitmedim bana da ters geldiği içinTanıdık bilgisayarcı seni fena tokatlıyor. Hava soğutma takamazmış ha![]()
Aynı kasayı ve anakartı kullanıyoruz. İstersen bilgisayarcına, büyük bir hava soğutucu sayabileceğimiz Thernalright Peerless Assassin takılı haldeyken fotosunu atalım. ÖğrensinSelamlar, hocam bişey sorucam, aynı ana kart bende de var...Fakat takmadan pek anlamadığım için tanıdık bilgisayarcıya götürdüğümde uygun pin girişi olmadığından b anakarta kule tipi hava sogutucu takılmadığını, fakat istersem 360 mm 3 lü sıvı soğutucu biraz zorlayarak takabileceğini söylemişti. Açıkçası kule tipi hava soğutucu takmak istiyordum fakat o yorum üzerine tereddüt ettim, bir de üstüne 360 mm sıvı soğutucuyuz zorlarsak olur takarız tarzında dem vurucunca şaşırdım...Kasam deepcool ch 510 digital işlemcim 7500 f psu 650 w 80+ bronze... Bana fikir verebilirsen çok sevinirim..
Ayarlayabilirsin fakat fanların her birini ayrı ayrı ayarlayamazsın. Sys_fan1 de 4 fan varsa o 4 fanın hızı aynı anda ayarlanır.peki hocam bu çoklayıcılar ile taktığım fanları anakart üzerinden hızlarını ayarlayabilirmiyim?
4 adet kasa fanı nzxt'nin kendi stock fanı
2 adet fan da sıvı soğutucunun fanı
sys1 ve sys2 fan portuna takılacak hepsi
Fazlasıyla yeter.yaw adam para kazanmaya çalışan esnaf, çok takmadım lafını zaten...O lafı diyeli üzerinden 2 hafta geçti gitmedim bana da ters geldiği için
Yorumuna göre 7500 f için kule tipi yeterli olur diyorum kendimce, doğru mudur hocam?
Bir de klasik kaçacak ama 1,5 k civarında hangi kule tipine bakayım sence?