Gazoz Reis
80+ Bronze
bir 1-2 aya yeni konu açar '' pişmanım ' diye . REZ ALALIM.
yani bence 4k yerine 240hz ips panelde oynamak daha keyifli olur ya da samsung oddysey g9 gibi bir şeyle oynamak.Evet, aksini söylemedim![]()
Sistem kadar monitöryani bence 4k yerine 240hz ips panelde oynamak daha keyifli olur ya da samsung oddysey g9 gibi bir şeyle oynamak.
o zaman 3070 alır 1080p oynardın bundan 3-4 yıl uzun dayanırdı?Beyler benim amacım 4k oynamak değil 1080p de uzun yıllar dayansın diye topladım..
Olmamış. Özellikle kasa. 2080 Super toplanır bu fiyata.Beyler benim amacım 4k oynamak değil 1080p de uzun yıllar dayansın diye topladım..
evet. battlecrusier daa iiBide Corsair o iCUE 465X kasaya egzoz fan koymayıp 1000 lira biçmiş. O kasaya sıvı soğutucu takmak ayrı işkence. Öndeki fanları dışında çöp.
Uzun yıllar dayanacak daha üst seviye parçalarla da toplayabilirdin bu fiyataBeyler benim amacım 4k oynamak değil 1080p de uzun yıllar dayansın diye topladım..
hgo ne :dBu sistemi alıyorsan zenginsin herhalde ve MSI Fanboyu, parçalar hep kalite ama gereksiz, neyse H.G.O.
3080 1080p de de çok çok daha uzun dayanırdı.Beyler benim amacım 4k oynamak değil 1080p de uzun yıllar dayansın diye topladım..