arkadaşlar sorum başlıkta fiyatı 279TL https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html
x94rd mi bu mu o da 150 falan herhalde şu anDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
cok esma cokDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
bu daha mı iyi diyorsunDark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Daha iyi değil kötü. Ama çok daha ucuz. Aradaki farka değmez. Paranız cebinizde kalır. İşlemciniz neydi?bu daha mı iyi diyorsun
r5 3500x stok soğutucu ama stok soğutucuya ne oldu bilmiyorum bazen tıngırı tıngırı ses yapıyor sonra düezliyorDaha iyi değil kötü. Ama çok daha ucuz. Aradaki farka değmez. Paranız cebinizde kalır. İşlemciniz neydi?
Dark x123 yeter 3500x' er5 3500x stok soğutucu ama stok soğutucuya ne oldu bilmiyorum bazen tıngırı tıngırı ses yapıyor sonra düezliyor
5600x e yeterli olur mu oDark x123 yeter 3500x' e
aynı işlemciyi kullanıyorum snowman t6 ultra var 6 7 aydır hiç bir ısınma problemi falan olmuyor çok düşüklerde geziyor işlemci ısısı tek kötü yanır5 3500x stok soğutucu ama stok soğutucuya ne oldu bilmiyorum bazen tıngırı tıngırı ses yapıyor sonra düezliyor
5600X için SE 234 gibi soğutucular öneririm basite kaçmamak lazım.5600x e yeterli olur mu o