Dostum nasıl yapıştı ? Hiç yukarıya kuvvet uygulamayacaktın sadece ama sadece sağ sol olunca yapışmadan çıkması lazımdı. Yukarı kuvvet mi uyguladın ?@crazyreign yardım yapıştı fana ): o kadar da test yaptım ):
Kısmen ama sağ sol yaparak yukarı çektimDostum nasıl yapıştı ? Hiç yukarıya kuvvet uygulamayacaktın sadece ama sadece sağ sol olunca yapışmadan çıkması lazımdı. Yukarı kuvvet mi uyguladın ?
Ah be keşke önceden sorsaydın sadece sağ sol yapınca çıkıyordu.Kısmen ama sağ sol yaparak yukarı çektim
Peçeteyle silmesin peçete dağılıp toz parçaları kalabilirMacun sanırım bir peçete ile siliniyor.Öyle yavaş yavaş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu snowman t6 ultra.
Tam bilmiyorum bu konuyu.Ama bez tarzı birşeydi.Peçeteyle silmesin peçete dağılıp toz parçaları kalabilir
Ayn gözlük bezi gibi yumşak dokulu bir şey daha iyi olabilir ama çokta abartmamak lazımTam bilmiyorum bu konuyu.Ama bez tarzı birşeydi.
Bende toplayacağım yakında birkaç konuda bilgim var ama deneyimim yok inşallah aynısını yaşamam cünkü bizimkide hazır alma taraftarı ve söylenebilirVideo flan izlemeden ilk PC toplamam aklıma geldi .d İntel soğutucu ayakları klipslidir 2 tanesini takamamıstım oturup ağlamıstım koca PC topladım parca parca 2 klips kırdım. Babam 2 gün söylenmişti fmdfkfgdfg
Ben senin biraderin değilim haddini bilde konuşya ne alaka birader özel yetenek mi gerekiyor bırakın bu boş işleri
konu sahibine gelirsek
dostum bakma zor diyenlere bana da zor dediler tek başıma internetten baka baka sorunsuz montaj yaptım komple PC yi
montaj videolarını izle bir de bilen bi arkadaşla görüntülü iletişim kur çok rahat yaparsın