reis çok basitMontajı yaparken tırnakları anakarta hangi vidayla takıcağımı bulamadım sizin bir bilginiz varmı ?
Stok soğutucudan çıkan vidalarla olmuyor bulamadım.reis çok basit
intel mi heralde o ?Stok soğutucudan çıkan vidalarla olmuyor bulamadım.
intel mi heralde o ?
amd'de sadece fanı tak yeter ayak kısmı var zatenintel mi heralde o ?
Ayak kısmı bende takılı değilamd'de sadece fanı tak yeter ayak kısmı var zaten
ayak kısmı derken foto atsana aynı soğutucu dun montajladımAyak kısmı bende takılı değil
Şu tırnaklar tam ismini bilmiyorumayak kısmı derken foto atsana aynı soğutucu dun montajladım
siyah şeylerimi diyon işlemcinin ıki tarafında olan onlarsa bende takılı geldi anakarta takması zor olmasa gerekŞu tırnaklar tam ismini bilmiyorum
amd nin varya anakart üzerindeki soğutucuyu tutturan kısmı o işteayak kısmı derken foto atsana aynı soğutucu dun montajladım
intelde ek alt kısım geliyorsiyah şeylerimi diyon işlemcinin ıki tarafında olan onlarsa bende takılı geldi anakarta takması zor olmasa gerek
Onlar bende takılı gelmedi takarım ama nasıl bir vida kullanacağımsiyah şeylerimi diyon işlemcinin ıki tarafında olan onlarsa bende takılı geldi anakarta takması zor olmasa gerek
O soğutucuyu tutturan kısmı hangi vida ile takıcamamd nin varya anakart üzerindeki soğutucuyu tutturan kısmı o işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
intelde ek alt kısım geliyor
yanında kaç vida geldikiOnlar bende takılı gelmedi takarım ama nasıl bir vida kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O soğutucuyu tutturan kısmı hangi vida ile takıcam