Yardım T6 ultra nasıl takılır

Bu konu hakkında bir babayigit cikip video cekmeli. Cok fazla soru var bununla ilgili.
ben de siparis verdim 2 gun sonra elimde olacak, ben de boyle konu acicam yoksa😁
Bi delikanli ciksin 10-20 biseyler veriyim detayli bir videolun rehber ceksin
Olur taktım ben

Bu konu hakkında bir babayigit cikip video cekmeli. Cok fazla soru var bununla ilgili.
ben de siparis verdim 2 gun sonra elimde olacak, ben de boyle konu acicam yoksa😁
Bi delikanli ciksin 10-20 biseyler veriyim detayli bir videolun rehber ceksin
O kadar da zor değil aslında aşağıdaki linkte montajının nasıl yapıldığını anlatmıştım. Yine de olmazsa yazabilirsin tabii ki. Link:

arkadaşlar az önce elime geçti yuvarlak bir aparat çıktı onunla ile mi takıcam yoksa anakart kutusunun içindeki AM4 ü mü takcam
Kardeşim yuvarlak olanı intel için bir aparat daha mevcut orada 2 adet ayrı ayrı onlar ise am4 de uyarlı onların tırnakları dışarı gelecek şekilde monte et ve sonra işlemciye termal macununu sürüp tırnakları kuleyi geçir işlem bu kadar hayırlı olsun

Kardeşim yuvarlak olanı intel için bir aparat daha mevcut orada 2 adet ayrı ayrı onlar ise am4 de uyarlı onların tırnakları dışarı gelecek şekilde monte et ve sonra işlemciye termal macununu sürüp tırnakları kuleyi geçir işlem bu kadar hayırlı olsun
yaptım yaptım reis eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,109
Üyeler
189,556
Son üye
venuxvivaldi
Geri