Yardım T6 ultra nasıl takılır

samet4747

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,412
arkadaşlar az önce elime geçti yuvarlak bir aparat çıktı onunla ile mi takıcam yoksa anakart kutusunun içindeki AM4 ü mü takcam

up

Anakartında siyah 2 tane aparat olması lazım. Onun ile takıcaksın sanırım Ryzen 3600 işlemcin.

anakartının kutusunun içinden 2 tane aparat çıkması lazım onları anakarta vidalayıp klipsleri oturtacaksın bunların siyahı olacak

Ekler

• 565291682_tn50_1.jpg
    565291682_tn50_1.jpg
    17.1 KB · Hit: 43
Anakartında siyah 2 tane aparat olması lazım.
Evet var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartının kutusunun içinden 2 tane aparat çıkması lazım onları anakarta vidalayıp klipsleri oturtacaksın bunların siyahı olacak
vidaları anakart kutusunda mı

Evet var

vidaları anakart kutusunda mı
soğutucu da vida çıktı onlar olmazmı

O tırnakları anakartına takıcaksın. Sonra soğutucuda klipsler var. Onu o tırnaklara geçiriceksin.

AM4 İÇİN
9:36 dan başlıyor. Ben bu videoya bakarak takmıştım tabi adam sonra ittiriyor ben ekran kartını çıkarmadığım için başka yöntemlerle yapmıştım.

alttaki siyah parça olucak mı? bende sadece yanlar var

Bu konu hakkında bir babayigit cikip video cekmeli. Cok fazla soru var bununla ilgili.
ben de siparis verdim 2 gun sonra elimde olacak, ben de boyle konu acicam yoksa😁
Bi delikanli ciksin 10-20 biseyler veriyim detayli bir videolun rehber ceksin

Geri