Hocam sığmaz gibi duruyor gözle bakıncaAlıntıyı görüntüle
Ölçüleri kontrol et.
Kasanın kapağı ile işlemcinin üst kısmı arasında 15cm var mı ?Hocam sığmaz gibi duruyor gözle bakınca
Montajını yaparken ekran kartını çıkarmalı mıyım ?Rahat sığar. Ancak bu T6 yerine daha mantıklı ama T6'nın görünümü daha çok hoşunuza gittiyse onu alabilirsiniz.
İşlemci Soğutucu & CPU İşlemci Fanı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Çıkarırsanız daha rahat yaparsınız montajı.Montajını yaparken ekran kartını çıkarmalı mıyım ?
Rahat sığar. Ancak bu T6 yerine daha mantıklı ama T6'nın görünümü daha çok hoşunuza gittiyse onu alabilirsiniz.
İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Evet.Daha iyi.
Eğer bütçe varsa 40tl fark verilebilir. Daha iyi bir termal macun, daha sağlam parçalar, kaplamalı ısı boruları ve bir sorun oldu mu ID COOLING desteği de mevcut. Snowman'ın teknik desteğini ülkemizde şuana dek duymadım
Montajını yaptım fakat ekran kartına değiyor hocamRahat sığar. Ancak bu T6 yerine daha mantıklı ama T6'nın görünümü daha çok hoşunuza gittiyse onu alabilirsiniz.
Fotoğraf atabilir misiniz ?Montajını yaptım fakat ekran kartına değiyor hocam