T6 Ultrayı satın aldım.

Reis zaten 3600 turbo ile 4.2 ye kadar çıkıyor aslında oc yapmış olmazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal macun olarak ne önerirsiniz?
1. soruna cevap vereyim hocam bende : 2600 var max 3.9 a turbo yapıyor tabi daha göremedim sıcaklıklar sağolsun.
2. soruna ise mx-4 süreceğim çok öneriyorlar hatta amcamda da var. Onu süreceğim büyük ihtimal.

Hayırlı uğurlu olsun. Bayram bereketi ile gelsin

1. soruna cevap vereyim hocam bende : 2600 var max 3.9 a turbo yapıyor tabi daha göremedim sıcaklıklar sağolsun.
2. soruna ise m4-x süreceğim çok öneriyorlar hatta amcamda da var. Onu süreceğim büyük ihtimal.
Valla insanlar soğutucuyu baya öneriyorlar da almayacakken alasım geldi ilerde alırsam diye sormak istedim. Hiç işlemci soğutucu montajı falan yapmadım. Montajı zor diyorlar.

Hayırlı uğurlu olsun. Bayram bereketi ile gelsin
Allah razı olsun hocam. Daha iyi soğutucular ( Sıvı soğutucular sizin olsun. ) Bayramınız mübarek olsun.

Valla insanlar soğutucuyu baya öneriyorlar da almayacakken alasım geldi ilerde alırsam diye sormak istedim. Hiç işlemci soğutucu montajı falan yapmadım. Montajı zor diyorlar.
Sanırım bende yapamayacağım zaten amcam ile yaparım o da olmazsa babamın bir tanıdığı pc ciye yaptırırım. Riske atmaya değmez.

Allah razı olsun hocam. Daha iyi soğutucular ( Sıvı soğutucular sizin olsun. ) Bayramınız mübarek olsun.

Sanırım bende yapamayacağım zaten amcam ile yaparım o da olmazsa babamın bir tanıdığı PC ciye yaptırırım. Riske atmaya değmez.
Bide üzerindeki ışıklar kontrol edilebiliyor mu veya kapatılabiliyor mu? Üzerindeki fanların rpm i vs ayarlanabiliyor mu?

Evet arkadaşlar. T6 Ultra'yı sonunda satın alabildim. Öneren arkadaşlara ve testini yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim sonuçları da tekrar bir konuda açıp belirtirim. @RevDeisDou @Emir Aydın gelin bi OC konuşalım hocam 4.2 ghz yapmış olursam abartmış olur muyum ? ( İnşallah sorunsuz gelir ve takabiliriz. ) :D
Alıntıyı görüntüle
Yanında iyi bir macun da alabilirsin ama 2600 için ne kadar değer o da bir soru yani 3600'ü CPB kapatmadan kullanabilmek için alıyorlar genelde. :D

Hayırlı olsun.
4.2 ghze çıkarılır rahatça.

Yanında iyi bir macun da alabilirsin ama 2600 için ne kadar değer o da bir soru yani 3600'ü CPB kapatmadan kullanabilmek için alıyorlar genelde. :D
Hocam stok soğutucu ile 78 80 dereceleri görüyorum bence değer kasada biraz havasız bilemedim ekran kartım iyi macundan diye düşünüyorum. Değerleri yeni bir konu açınca atarım inşallah.

Bide üzerindeki ışıklar kontrol edilebiliyor mu veya kapatılabiliyor mu? Üzerindeki fanların rpm i vs ayarlanabiliyor mu?
Işıklar kontrol edilmiyor diye biliyorum. RPM heralde ayarlanır bilemiyorum ama ses konusunda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

Hocam stok soğutucu ile 78 80 dereceleri görüyorum bence değer kasada biraz havasız bilemedim ekran kartım iyi macundan diye düşünüyorum. Değerleri yeni bir konu açınca atarım inşallah.

Işıklar kontrol edilmiyor diye biliyorum. RPM heralde ayarlanır bilemiyorum ama ses konusunda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
İlk önce şu kulaklık işini halledeyim de sonra bakarım ona

Reis nerdesin T6 Ultra muhabbeti dönüyor sen yoksun şaşırdım :D @crazyreign

Geri