Erişim sağlayamazsın önceki tahhatdüt bitmediği için ceza da vereceksin.Türknete geçmek istiyorum nasıl yaparım tt yi iptal etmem gerekecekmi türknet 1 haftada geliyormuş o zamanda internete erişebilecekmiyim
Geçiş yapmaya çalıştım adsl den vdsl ye geçiş biz yapmıyoruz yazdıTt yi iptal etmene gerek yok turknete başvurunca başvuru işlemlerinin aşamaları esnasında tt ye bildiriliyor ve hiç internetsiz kalmadan geçiş yapabiliyorsun.
cezanın bir bölümünü turknet ödüyor ama taksite bölüp ödetiyorlar sana yani her halükarda cezai bedeli ödüyorsun buda aklında bulunsunTt yi iptal etmene gerek yok turknete başvurunca başvuru işlemlerinin aşamaları esnasında tt ye bildiriliyor ve hiç internetsiz kalmadan geçiş yapabiliyorsun.
Altyapın ne kadar destekliyor ?Geçiş yapmaya çalıştım adsl den vdsl ye geçiş biz yapmıyoruz yazdı
Sözleşme bittiyse ödemezsin sorun yokSözleşme bitti zaten ne cezası olacak
Tt de 16mpbs kullanıyorum daha önce 35 kullanmıştım sonradan düşürdüm şimdi gördüm ki türknette 100mpbs veriyorAltyapın ne kadar destekliyor ?
bende adsl kullanıyordum eğer vdsl altyapın destekliyorsa otomatik olarak vdsl bağlanıyor zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sözleşme bittiyse ödemezsin sorun yok
.Altyapın ne kadar destekliyor ?
bende adsl kullanıyordum eğer vdsl altyapın destekliyorsa otomatik olarak vdsl bağlanıyor zaten
Sözleşme bittiyse ödemezsin sorun yok
Tamam fiber altyapı destekliyor yapman gereken sadece başvuru yapmak ama keske 1 hafta önce başvursaydın internetsiz kalmazdın. Turknete başvuru yap bağlanınca turktelekomu iptal ettir veya şimdi başvurduktan sonra tt yi iptal ettir ama internetsiz kalırsın.Taahhüt 21 şubat yazıyor
Tt de 16mpbs kullanıyorum daha önce 35 kullanmıştım sonradan düşürdüm şimdi gördüm ki türknette 100mpbs veriyor
1 hafta önce denedim evde internet varmı diye sordu var deyince yapmadı türknetin sayfasından denedimTamam fiber altyapı destekliyor yapman gereken sadece başvuru yapmak ama keske 1 hafta önce başvursaydın internetsiz kalmazdın. Turknete başvuru yap bağlanınca turktelekomu iptal ettir veya şimdi başvurduktan sonra tt yi iptal ettir ama internetsiz kalırsın.