Taahhüt Varken Geçiş İşlemi

utqq_10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Türknete geçmek istiyorum nasıl yaparım tt yi iptal etmem gerekecekmi türknet 1 haftada geliyormuş o zamanda internete erişebilecekmiyim

Tt yi iptal etmene gerek yok turknete başvurunca başvuru işlemlerinin aşamaları esnasında tt ye bildiriliyor ve hiç internetsiz kalmadan geçiş yapabiliyorsun.

Tt yi iptal etmene gerek yok turknete başvurunca başvuru işlemlerinin aşamaları esnasında tt ye bildiriliyor ve hiç internetsiz kalmadan geçiş yapabiliyorsun.
Geçiş yapmaya çalıştım adsl den vdsl ye geçiş biz yapmıyoruz yazdı

cezanın bir bölümünü turknet ödüyor ama taksite bölüp ödetiyorlar sana yani her halükarda cezai bedeli ödüyorsun buda aklında bulunsun

Sözleşme bitti zaten ne cezası olacak

Taahhüt 21 şubat yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Altyapın ne kadar destekliyor ?
bende adsl kullanıyordum eğer vdsl altyapın destekliyorsa otomatik olarak vdsl bağlanıyor zaten

Sözleşme bittiyse ödemezsin sorun yok
Tt de 16mpbs kullanıyorum daha önce 35 kullanmıştım sonradan düşürdüm şimdi gördüm ki türknette 100mpbs veriyor

Altyapın ne kadar destekliyor ?
bende adsl kullanıyordum eğer vdsl altyapın destekliyorsa otomatik olarak vdsl bağlanıyor zaten

Sözleşme bittiyse ödemezsin sorun yok
.

Taahhüt 21 şubat yazıyor

Tt de 16mpbs kullanıyorum daha önce 35 kullanmıştım sonradan düşürdüm şimdi gördüm ki türknette 100mpbs veriyor
Tamam fiber altyapı destekliyor yapman gereken sadece başvuru yapmak ama keske 1 hafta önce başvursaydın internetsiz kalmazdın. Turknete başvuru yap bağlanınca turktelekomu iptal ettir veya şimdi başvurduktan sonra tt yi iptal ettir ama internetsiz kalırsın.

Tamam fiber altyapı destekliyor yapman gereken sadece başvuru yapmak ama keske 1 hafta önce başvursaydın internetsiz kalmazdın. Turknete başvuru yap bağlanınca turktelekomu iptal ettir veya şimdi başvurduktan sonra tt yi iptal ettir ama internetsiz kalırsın.
1 hafta önce denedim evde internet varmı diye sordu var deyince yapmadı türknetin sayfasından denedim

Tt kendi iptal olurmu iptal ettirmemmi lazım

Türknetin sayfasından internetim yok mu seçeyim

Türknet candır o kadar.
Adsız.jpg

Türknetin sayfasından internetim yok mu seçeyim

Eğer internetim yok dersem tt nin sözleşmesi biteceği için iptal etmeme gerek varmıdır

Vdsl2 destekli modem gerekir diyor ama 100mbps diyor sizce modemi oradanmı alayım kendimmi önerebileceğiniz model varmıdır

Ekler

• IMG_20220221_224433.jpg
    IMG_20220221_224433.jpg
    351.9 KB · Hit: 34
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,664
Üyeler
191,142