Neler Yeni

Taahhütler hakkında

Kurapikki

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar şuanda kullanıyor olduğum ttnet interneti adsl fakat bizim sokağa Fiber alt yapısı geldi o alt yapıdan bir internet paketi almak istiyorum ancak şuanki adsl internetimin taahhüdü devam ediyor.
Acaba paket değiştirirsem o taahhüd bozma bedeli tarafıma yansıtılırmı?(aynı firmadan başka bir pakete geçince?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Merhaba arkadaşlar şuanda kullanıyor olduğum ttnet interneti adsl fakat bizim sokağa Fiber alt yapısı geldi o alt yapıdan bir internet paketi almak istiyorum ancak şuanki adsl internetimin taahhüdü devam ediyor.
Acaba paket değiştirirsem o taahhüd bozma bedeli tarafıma yansıtılırmı?(aynı firmadan başka bir pakete geçince?
En doğru bilgiyi Turk Telekom müşteri hizmetlwri verir arayıp konuşabilirsiniz.

Kurapikki

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arayıp konuştum ancak temsilcinin kendisine faydası yok kendi kendine bir şeyler geveledi ama hiç yardımcı olamadı

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
aynı iss de paket yükseltmede herhangi bir ücret ödemiyorsun diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom