Neler Yeni

Taahhüttüm bitiyor sizce hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
Arkadaşlar genellikle online oyunlar oynuyorum bu yüzdende çok fazla pingim çımasın istiyorum. İnternet sağlayıcılarını baya bir aratştırdım Türknette ping oluyor ve teknik destek yok diyorlar millenicomda da ping sorunu var diyenleri gördüm zaten türk telekom kullandığım için ne halt* olduğunu biliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. ( Altyapım vdsl destekliyor şuanda adsl kullanıyorum)

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Alt yapın iyiyse türknet öneririm 35lik paketinden 6 ping 33-5.6 hız alıyorum düşünürsen kod veririm 1 ay ücretsiz kullanırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Netspeed altyapı sorgula beğenirsen ordan al. Tavsiye ederim bende netspeed kullanıyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Arkadaşlar genellikle online oyunlar oynuyorum bu yüzdende çok fazla pingim çımasın istiyorum. İnternet sağlayıcılarını baya bir aratştırdım Türknette ping oluyor ve teknik destek yok diyorlar millenicomda da ping sorunu var diyenleri gördüm zaten türk telekom kullandığım için ne bok olduğunu biliyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. ( Altyapım vdsl destekliyor şuanda adsl kullanıyorum)
Artık önemli olan sağlayıcı değil altyapı olduğunu öğrenmelisin.Altyapında hangi firmaların altyapıları var onu araştır ondan sonra devam edelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed altyapı sorgula beğenirsen ordan al. Tavsiye ederim bende netspeed kullanıyorum.
Kanka en son onda karar kıldım bende ama bazı arkadaşlar millenicom diyip duruyor. Sen netspeedte ping sorunu yaşıyormusun veya internet hızını düşürüyorlar mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Türknet tavsiye ederim Speedtestte 5 ping. Oyunda 13. Taahhüt yok beğenmezsen çıkarsın. Turknetin sitesinden altyapını sorgula almayacaksan bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
35 gösteriyor sen kaç alıyorsun
50 gösteriyor ama TT altyapısında 35 üstünü kullanmak için 35' lik paketi kullanıyorum. 27mbit alıyorum. Normalde 33-36 alıyodum lakin Turktelekom nasıl becerdiyse kabloma hasar vermiş galiba. Turknet desteğe yazdım Turktelekoma söylediler saha ekipleri gelcek

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
50 gösteriyor ama TT altyapısında 35 üstünü kullanmak için 35' lik paketi kullanıyorum. 27mbit alıyorum. Normalde 33-36 alıyodum lakin Turktelekom nasıl becerdiyse kabloma hasar vermiş galiba. Turknet desteğe yazdım Turktelekoma söylediler saha ekipleri gelcek
Teknik destek yok diyorlar bir sıkıntı olunca nasıl hallediyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Kanka en son onda karar kıldım bende ama bazı arkadaşlar millenicom diyip duruyor. Sen netspeedte ping sorunu yaşıyormusun veya internet hızını düşürüyorlar mı?
Millenicomda olabilir. İkiside iyidir. Netspeedde benim bir sorunum yok. Hızımızı düşürmüyorlar. Biz iki aile ortak kullanmamıza rağmen gayet iyi. 35lik kullanıyoruz. Türknet tavsiye etmem eğer sıkıntı yaşarsan karşında muhatap bulamazsın. He diyeceksin diğer isslerde hiç mi sorun yok evet var ama şöyle; diğerlerinde 10 kişiden 3ü sorun yaşar ama karşısında muhatap vardır, türknette 10 kişiden 7si sorun yaşar karşında da muhatap bulamazsın. Ben öneririm netspeedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
İsmail
Millenicomda olabilir. İkiside iyidir. Netspeedde benim bir sorunum yok. Hızımızı düşürmüyorlar. Biz iki aile ortak kullanmamıza rağmen gayet iyi. 35lik kullanıyoruz. Türknet tavsiye etmem eğer sıkıntı yaşarsan karşında muhatap bulamazsın. He diyeceksin diğer isslerde hiç mi sorun yok evet var ama şöyle; diğerlerinde 10 kişiden 3ü sorun yaşar ama karşısında muhatap vardır, türknette 10 kişiden 7si sorun yaşar karşında da muhatap bulamazsın. Ben öneririm netspeedi.
Eyvallah kanka teşekkürler verdiğin bilgiler için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,433
Üyeler
163,495
Son üye
HOKKALAZ
Top Bottom