Arıyorlar zaten ama internetimde kesilmeler oluyor 4 yıldır sorun yok diyorlar upload yapıyorken internet komple gidiyor.Uploadı kısıtlasan bile direkt gidiyor ve normal zamanda da evde 1 kişi wifiye bağlı internette gezince kablolu bağlantı yapmama rağmen online oyunlarda ping uçuyo kopmalar oluyo. Kaç kere oyundan kaynaklı dediler ama nedense başka yaşayan yok bunu.türktelekom teklif sunmadı mı? genelde sunuyor 12 aylik sözleşme şeklinde uyguna uygulamadan arada kontrol edin .
başka firmaya geçmek genelde bu olanları değiştirmez Turknete geçebilirsin eğer denemek istiyorum diyorsan.Arıyorlar zaten ama internetimde kesilmeler oluyor 4 yıldır sorun yok diyorlar upload yapıyorken internet komple gidiyor.Uploadı kısıtlasan bile direkt gidiyor ve normal zamanda da evde 1 kişi wifiye bağlı internette gezince kablolu bağlantı yapmama rağmen online oyunlarda ping uçuyo kopmalar oluyo. Kaç kere oyundan kaynaklı dediler ama nedense başka yaşayan yok bunu.
Denemek istediğini belirttiğinde ücret istiyorlar mı? Taahüt bitmesine 17 gün var ve 1 hafta denemek bile yeterli olacaktır.başka firmaya geçmek genelde bu olanları değiştirmez Turknete geçebilirsin eğer denemek istiyorum diyorsan.
davet kodu ile girersen ilk ay ücretsiz olur ama 3 ay kalma zorunluluğun ver hangi operatore geçersen geç.Denemek istediğini belirttiğinde ücret istiyorlar mı? Taahüt bitmesine 17 gün var ve 1 hafta denemek bile yeterli olacaktır.
o öyle olmuyor stabilite farkı var çoğunda.NetGSM olur, NetSpeed olur. Hepsi aynı interneti veriyor. TürkNet’e boştan yere 500 tl verme. Ben de veriyorum da değiştirmeyi düşünüyorum valla.
düzgün teklif sunarlarsa kalın bir de internetin sorunlu olduğuna dair darlayın.Anladım o zamansa türk telekomdan devam ya
o öyle olmuyor stabilite farkı var çoğunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzgün teklif sunarlarsa kalın bir de internetin sorunlu olduğuna dair darlayın.
aynı sorunları yaşıyordum sadenete geçtim düzeldi türkneti bir dene bence.Arıyorlar zaten ama internetimde kesilmeler oluyor 4 yıldır sorun yok diyorlar upload yapıyorken internet komple gidiyor.Uploadı kısıtlasan bile direkt gidiyor ve normal zamanda da evde 1 kişi wifiye bağlı internette gezince kablolu bağlantı yapmama rağmen online oyunlarda ping uçuyo kopmalar oluyo. Kaç kere oyundan kaynaklı dediler ama nedense başka yaşayan yok bunu.
Darladım sor6n yok dediler gelip hep.Öyle sorun olmayınca hep arızaya gelip sorunsuz gidince internet desteğini kötü veriyolarmış öyle demişti birisio öyle olmuyor stabilite farkı var çoğunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzgün teklif sunarlarsa kalın bir de internetin sorunlu olduğuna dair darlayın.