Yardım Taahhüt bitiyor önerdiğiniz sağlayıcı var mıdır

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,021
Arkadaşlar altyapım türknetten baktığımda 66 mbps veriyor şuan türk telekomda 70 demişti ama 75'lik paket kullanıyoruz ve 74 mbps hız alıyorum. Altyapı komple türk telekomun başka sağlayıcının bu çevrede yok.

türktelekom teklif sunmadı mı? genelde sunuyor 12 aylik sözleşme şeklinde uyguna uygulamadan arada kontrol edin .

türktelekom teklif sunmadı mı? genelde sunuyor 12 aylik sözleşme şeklinde uyguna uygulamadan arada kontrol edin .
Arıyorlar zaten ama internetimde kesilmeler oluyor 4 yıldır sorun yok diyorlar upload yapıyorken internet komple gidiyor.Uploadı kısıtlasan bile direkt gidiyor ve normal zamanda da evde 1 kişi wifiye bağlı internette gezince kablolu bağlantı yapmama rağmen online oyunlarda ping uçuyo kopmalar oluyo. Kaç kere oyundan kaynaklı dediler ama nedense başka yaşayan yok bunu.

Arıyorlar zaten ama internetimde kesilmeler oluyor 4 yıldır sorun yok diyorlar upload yapıyorken internet komple gidiyor.Uploadı kısıtlasan bile direkt gidiyor ve normal zamanda da evde 1 kişi wifiye bağlı internette gezince kablolu bağlantı yapmama rağmen online oyunlarda ping uçuyo kopmalar oluyo. Kaç kere oyundan kaynaklı dediler ama nedense başka yaşayan yok bunu.
başka firmaya geçmek genelde bu olanları değiştirmez Turknete geçebilirsin eğer denemek istiyorum diyorsan.

başka firmaya geçmek genelde bu olanları değiştirmez Turknete geçebilirsin eğer denemek istiyorum diyorsan.
Denemek istediğini belirttiğinde ücret istiyorlar mı? Taahüt bitmesine 17 gün var ve 1 hafta denemek bile yeterli olacaktır.

Denemek istediğini belirttiğinde ücret istiyorlar mı? Taahüt bitmesine 17 gün var ve 1 hafta denemek bile yeterli olacaktır.
davet kodu ile girersen ilk ay ücretsiz olur ama 3 ay kalma zorunluluğun ver hangi operatore geçersen geç.

NetGSM olur, NetSpeed olur. Hepsi aynı interneti veriyor. TürkNet’e boştan yere 500 tl verme. Ben de veriyorum da değiştirmeyi düşünüyorum valla.

NetGSM olur, NetSpeed olur. Hepsi aynı interneti veriyor. TürkNet’e boştan yere 500 tl verme. Ben de veriyorum da değiştirmeyi düşünüyorum valla.
o öyle olmuyor stabilite farkı var çoğunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım o zamansa türk telekomdan devam ya
düzgün teklif sunarlarsa kalın bir de internetin sorunlu olduğuna dair darlayın.

Vallahi kim ne derse desin, en azından taahhütlü ISS'ler arasında en stabili TürkTelekom. TürkNet geçecektim fakat arkadaş "Memur zammı gibi senede 2 kere falan zam getiriyorlar" falan deyince tırstım, iyiki de tırsmışım.

düzgün teklif sunarlarsa kalın bir de internetin sorunlu olduğuna dair darlayın.

Alt yapı ile ilgili daha çok. Aynı alt yapıda bir çok İSS denedim. Hepsinden memnundum. Zam yaptı diye hep değiştirip en ucuzuna geçtim. En ucuzu bile sorunsuzdu.

aynı sorunları yaşıyordum sadenete geçtim düzeldi türkneti bir dene bence.

Darladım sor6n yok dediler gelip hep.Öyle sorun olmayınca hep arızaya gelip sorunsuz gidince internet desteğini kötü veriyolarmış öyle demişti birisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,473
Üyeler
173,822
Son üye
lameijaju
Geri