sen merak etme kuzenimkullanıyo 100 mps alıyo instagrama bakma 2019 en iyi internet sağlayıcısı ödülü var.Turknet'ten baktığımda aktif altyapımızdasınız diyor.
Ama İnstagram sayfalarına bakınca yorumlarda bir sürü olumsuz yorum var..
Jahreinin sponsoru ayrıca o evine sunucu gibi bir şey yerleştirmiş o altyapıyı yapmak çok pahalıTavsiyem TÜRKNET 100 mps ye kadar ulaşıyor hemde tahayüt yok. Jahrain bile TÜRKNETLİ daha ne diyeyim.
Firma sorunlu zaten.Turknet'ten baktığımda aktif altyapımızdasınız diyor.
Dediğin testi yaptımAşağıdaki linkten altyapını sorgulayabilirsin.
TürkNet ve NetSpeed abonesi oldum. NetSpeed akşam vakitleri internete drop giriyordu, kesiliyordu TürkNet'e taşıdım. 4 yılı aşkın TürkNet VDSL hizmeti alıyorum çok memnunum. Aktif TürkNet altyapın(YAPA) varsa ve kesinlikle TürkNet seçmelisin. Millenicom ve Kablonet değerlendirilebilir.
Jahrein bile türknetli adamin evine hat çekmişler özel bize var mi?Tavsiyem TÜRKNET 100 mps ye kadar ulaşıyor hemde tahayüt yok. Jahrain bile TÜRKNETLİ daha ne diyeyim.
onun destek ekibi az yani oyüzden hep söyleniyorlar eğer alt yapın iyi ise ve gigafiber destekliyor ise türkiyedeki vodafon kablonet netspeed milenicoom türkcell den daha fazla hız alırsın ben mesale wifi 6 modem geçil yapacağım asusun aşırı iyi türknet alıcağım bide bence sende al türknet şuan kablonet kullanıyorum 1000 ping çıkıyor oyunlardaTurknet'ten baktığımda aktif altyapımızdasınız diyor.