Tab s9 fe plus ekran kenarında açıklık

Reaksiyon skoru
2
Merhaba, Tab S9 FE Plus tabletim yeni değişimden geldi. Kenarında açıklık var. Değişim yapmak için çok uğraştım. Kenarındaki bu boşluğu fark ettim. Resimde de var. Normal midir? Ne yapmalıyım? Bastırınca oynama yok ışık sızması yok ancak diğer kenarlardaki açıklıklardan iki tık daha belirgin sizce ne yapmalıyım normal mi daha yeni değişimden geldi önceki cihazı değiştirirken çok uğraştım stop olmadığı için normal midir fabrika toleransı mı
IMG_20250815_115842.webp

Merhaba, Tab S9 FE Plus tabletim yeni değişimden geldi. Kenarında açıklık var. Değişim yapmak için çok uğraştım. Kenarındaki bu boşluğu fark ettim. Resimde de var. Normal midir? Ne yapmalıyım? Bastırınca oynama yok ışık sızması yok ancak diğer kenarlardaki açıklıklardan iki tık daha belirgin sizce ne yapmalıyım normal mi daha yeni değişimden geldi önceki cihazı değiştirirken çok uğraştım stop olmadığı için normal midir fabrika toleransı mıAlıntıyı görüntüle
Normal samsung telefon tableri hepsi böyle

Merhaba, Tab S9 FE Plus tabletim yeni değişimden geldi. Kenarında açıklık var. Değişim yapmak için çok uğraştım. Kenarındaki bu boşluğu fark ettim. Resimde de var. Normal midir? Ne yapmalıyım? Bastırınca oynama yok ışık sızması yok ancak diğer kenarlardaki açıklıklardan iki tık daha belirgin sizce ne yapmalıyım normal mi daha yeni değişimden geldi önceki cihazı değiştirirken çok uğraştım stop olmadığı için normal midir fabrika toleransı mıAlıntıyı görüntüle
Normal

Benim telefonun da arka camında benzer bir şey var için rahat etmiyosa servise gönder tekrar ama prime seviye ürün olmadığı için normal bence

Benim telefonun da arka camında benzer bir şey var için rahat etmiyosa servise gönder tekrar ama prime seviye ürün olmadığı için normal bence
Daha önce ölü piksel olduğu için gönderdim birebir değişim aldım cihazı ama Samsung mağazasından almadım başka bir teknoloji mağazasını aldığım için çok zor aldım stok olmadığı için 2 ay bekledim göndersem üretim tolerans deme ihtimalleri var mı göndermek istemiyorum sizce su geçirmezliği etkiler mi içine toz girer mi küçük bir yer gibi ama gözüme çok büyük görünüyor diğer kenar açıklıklarından daha belirgin

Kozmetik dışında problem olmaz altında sıvı bandı var kullanabilirsin

Birkaç redit posta okudum benimle aynı sorun yaşayan kişiler var ama garantiye göndersem mi bilemedim gönderince çok bekliyorum sizce beklediğim zamana değer mi büyük ihtimal üretim toleransı derler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kılıf kullanıyorum kılıfı çıkarırken olacağını düşünmüyorum çünkü çok dikkatli bir şekilde çıkardım kılıf köşeleri kapatan bir kılıf orayı açacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçücük bir boşluk ama sanki bana devasa gibi geliyor

Samsung servisine gönder direk telefonla arayıp kargo kodu alıyosun ya da wp destek hattından alabilirsin.

Üretimde olmuş bi hata samsung telafi eder diye düşünüyorum

Samsung servisine gönder direk telefonla arayıp kargo kodu alıyosun ya da wp destek hattından alabilirsin.

İyice araştırıp en son çare servise göndereceğim çünkü o kadar bekledikten sonra üretim toleransı deme ihtimalleri çok yüksek sanırım

Geri