🔥İndirim TABLET HEDİYELİ - Xiaomi 15T Pro 12GB+512GB siyah renk + Redmi Pad 2 4+128Gb 45.499TL

hsby

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar, ürün fiyatı sağlam satıcılar içinde en düşük seviyede ayrıca bugün Redmi Pad 2 sadece 1 TL gibi bir ibare geldi ürün görseline fakat bu kampanyayı kullanmanın yolunu bulamadığım için buraya not düşmek istedim. Kampanyadan faydalanabilenler yolu gösterirse herkes faydalansın.

Son düzenleme:
Amazondan 43 k ya aldim dün

Hocam konudaki cihaz 512 GB
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim mi10 T pro patates oldu bu alınır mı yada bu fiyata ne var 😁
Bu fiyat aralığında 15T Pro güzel cihaz bence biraz daha yükselme şansı varsa 51500 TL civarına hepsiburada da Honor Magic 7 Pro var onu öneririm.

Xiaomi yi severim zaten xiaomi kullanıyorum ama bu fiyat bandında honor magic 7 pro daha iyi bir seçenek.

Ürünün fotoğrafında redmi pad 2 1 tl yazıyor bu ilk çıktığında yapılan bir kampanya mıydı bilen var mı ?

Ürünün tablet hediyesi için alanlara ufak bir bilgilendirme yapmak isterim. Ürünü satın almadım ama Satıcı tablet hediyesi konusunda Soru-Cevap kısmında bilgi vermiyor. Ek olarak Trendyol Asistan'a atıyor topu... Ben direk Trendyol Asistana bu durumu sordum ve kendileri bu kampanya hakkında bilgi sahibi olmadıklarını ve kampanya hakkında bilgi veremeyeceklerini belirttiler. Bilgi almak için satıcıyla iletişime geçmem gerektiğini belirtiler. Satıcıya ekstradan Soru-Cevap kısmından soru ilettim "Trendyol Asistan kampanya konusunda bilgi sahibi değil yardımcı olabilir misiniz?" şeklinde.. Satıcının Trendyol olduğunu tekrardan size hatırlatmak isterim. Büyük ihtimal ilk satış sırasında kampanya vardı ve ürünün görsellerini güncellemeyi unutular.. THH'den geçermi bilmem ama şahsen ben şansımı denemek istemedim. Alacak olanlar bu duruma dikkat ederek alsınlar. Değerlendirme kısmında birisi sipariş verdiği halde tableti alamadığını da belirtmiş. Ama birileri de Tableti alabildiğini belirtmiş o yüzden muamma geldi gözümde....

Son düzenleme:
Yanında tablet hediye var diye düşünüyorsanız muhtemelen göndermeyecekler. Hepsiburada'da da çok fazla tablet hediye bekleyip alamayan olmuş, Trendyol'da da benzer şeyler olmuş. O nedenle yanındaki tablet ile aşırı f/p olan ürün tablet hediyesiz haliyle pek çok rakibi olan bir alternatife dönüşüyor. Alternatiflere bakıp öyle karar verin. Tablet hediyesine düşmeyin.

Ben birkaç gündür ürünü yakından takip ediyorum, kampanya fotoğrafı kaldırılması unutulmuş falan değil onu bilin. Bugün ana görsel olarak eklediler ama yukarıda arkadaşın da dediği gibi bugün Trendyolun kendi sattığı bir ürün olmasına rağmen bilgi vermediler bana tekrar tekrar bakın bunu siz satıyorsunuz zaten dememe rağmen ürün sorusu oluşturun dediler. O yüzden ne dönüyor nasıl oluyor bilmediğimden konu altına bilgi olarak yazdım bu durumu ben. Tablet hediyesi eğer gerçekleşirse ki burada tablet ücretsiz yazmıyor 1TL olduğu görselde belirtilmiş, eğer bir şekilde kampanya yakalanıp 1tl parayı öderseniz peşine düşülür yani hak iddia edilir. Açıkçası bu kampanya gerçekleşirse ikinci telefon olarak bende tercih edeceğim ama beklemedeyim.

14T Pro gözüme kestirdim. 34-38 K bandinda biraz daha artırıp 15T Pro almak mantık li mi?

Xiaomi Yurtdışı almak varken, orjinale para vermek istemiyorum :)

Geri