bütçeyi o kadar yüksek tutmama gerek yok bence biraz daha az bütçe olursa daha iyi olurgalaxy tab10 fe işini görecektir
film vs izlemek istiyorum dediğiniz için demiştim görüntü ve ses kalitesi film için tatmin edici olduğu için daha altında pek ürün önermiyorum bilgi alanım dışında.bütçeyi o kadar yüksek tutmama gerek yok bence biraz daha az bütçe olursa daha iyi olur
kalem şart kalem s serilerinde var a ve lite larda kalem veriyor yanında diyor ama çok işlevsiz tab s10fe var bende de eğer bütçene göre 2.elde s7fe alınabilir s9fe de olabilirtablet alıcam ama çok bişey yapmıcam yani yapcağım max şeyler pdfden test çözme block blast gibi çok büyük olmayan oyunları oynamak bide dizi film izlemek dahada bişeye gerek yok
teşekkürler. mesela 8+256 xiaomi pad 2 nasıl olur bide yanında redmi pen alsam bi bilginiz var mı acabakalem şart kalem s serilerinde var a ve lite larda kalem veriyor yanında diyor ama çok işlevsiz tab s10fe var bende de eğer bütçene göre 2.elde s7fe alınabilir s9fe de olabilir
redmi peni bulamıyoruz maalessef bende ilk onu alacaktım pad 7ydi sanırım güncelde redmi pan karaborsada 5 kağıttateşekkürler. mesela 8+256 xiaomi pad 2 nasıl olur bide yanında redmi pen alsam bi bilginiz var mı acaba
redmi smart pen her tarafta bulunabiliyo 1.5-2k fiyata siz xiaomi focus penle karıştırdınız sanırım onu bulması zor diye biliyorumredmi peni bulamıyoruz maalessef bende ilk onu alacaktım pad 7ydi sanırım güncelde redmi pan karaborsada 5 kağıtta
redmi smart pen yetersiz ve sıkıntılı focus penden bahsediyorum zatenredmi smart pen her tarafta bulunabiliyo 1.5-2k fiyata siz xiaomi focus penle karıştırdınız sanırım onu bulması zor diye biliyorum