Tablet önerisi - Oyun gündelik kullanım

umut21

80+
Reaksiyon skoru
14
Gündelik kullanımda tablet arayışım var arada hafif oyunlarda oynarım, klavyesi olursa çok iyi olur.
Bütçe : 15.000
öneriler için teşekkürler.

Gündelik kullanımda tablet arayışım var arada hafif oyunlarda oynarım, klavyesi olursa çok iyi olur.
Bütçe : 15.000
öneriler için teşekkürler.
Bu bütçeye düşerse honor pad v9 klavye önemliyse Huawei matepad bakabilirsin ama bence çok para

Bu bütçeye düşerse honor pad v9 klavye önemliyse Huawei matepad bakabilirsin ama bence çok para
matepadleri gördüm klavyesi kalemi falan var ekranı da güzel 120hz akıcı ama bilemedim şarjı falan nasıl gidiyor acaba

matepadleri gördüm klavyesi kalemi falan var ekranı da güzel 120hz akıcı ama bilemedim şarjı falan nasıl gidiyor acaba
İyi gidiyor diye biliyorum ama v9 iyidir stok gelirse neyse direkt kulanıcadan yorum isterseniz

@efetg bu arkadaş kullanıyor bu arada dostum senide vöyle yerlere etiketliyorum bilsiğim bi sen varsın .d

İyi gidiyor diye biliyorum ama v9 iyidir stok gelirse neyse direkt kulanıcadan yorum isterseniz

@efetg bu arkadaş kullanıyor bu arada dostum senide vöyle yerlere etiketliyorum bilsiğim bi sen varsın .d
dediğim gibi hocam ben kendime de almıyorum açıkcası hediye olarak alacağım alacağım kişi de dizi film izler çiftlik oyunu oynar bütün beklentim bu açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu cihaz bahsettiğimiz cihaz dimi ona göre alacağımda

dediğim gibi hocam ben kendime de almıyorum açıkcası hediye olarak alacağım alacağım kişi de dizi film izler çiftlik oyunu oynar bütün beklentim bu açıkcası

Yani o tür şeyler içinse samsung s10 fe fln daha iyi olur çünkü uzun süre güncelleme desteği var huawei konusunda direkt sitesini atim bakın buradan

Bu arada pad 10 da bakabilirsiniz onddq kalem çıkıyor 5 gün önce fiyatıda iyitdi ama malesef artmış 2-3k

şarjı 100 den 0 a 10 saat civarı götürür tam test etmedim ben 80 20 arası kullanıyorum 6 saat falan gidiyor bazen daha fazla değişiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,088
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri